Horoszkópok

2014.09.30. 13:30

Napi horoszkóp - A Bika váratlan híreket kap

A Rák sok-sok örömre és izgalomra számíthat a közeljövőben

Kos (március 21.–április 20.) – Ma lehet, hogy inkább csapatban kell dolgoznia, de ez önnek egyáltalán nem jelent majd gondot. A munkamegosztásnak köszönhetően más dolgaiban talán utol is érheti magát.

Bika (április 21.–május 20.) – Váratlan híreket kaphat, vagy valamiben remek eredményeket érhet el, amikre korábban nem is számított. Talán egy kicsit meglepetten áll majd a dolgok előtt, de ettől még büszke lehet.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ölébe hullhat a mai nap folyamán egy lehetőség, amire már régóta vágyik. Azonban gyorsan kell majd cselekednie, mert amilyen hirtelen adódott, úgy el is illanhat a pillanat.

Rák (június 22.–július 22.) – A közeljövőben sok változás van kilátásban maga körül. Ne ijedjen meg, tekintsen várakozással elébük, mert csupa pozitív fordulatról van szó, amik sok-sok örömöt és izgalmat tartogatnak.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ne akarjon mindent egyszerre megoldani, be kell látnia végre, hogy a jó dolgokra várni kell. Ha siet és kapkod, csak jövőbeni lehetőségeit ronthatja el, akár végérvényesen.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Kedves Szűz! A mai napon egy igazán remek dolog történhet önnel, aminek komoly kihatása lesz az életére, fontosságát pedig majd csak később ismeri fel igazán.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Mára sok feladat megoldását tervezte, és ha nem végez mindennel időben, könnyen ingerültté válhat. Haza viszont ne vigye a gondokat, mert veszekedés kerekedhet.

Skorpió (október 24.– november 22.) – Lassan lecseng a nehéz időszak és egyenesbe jön. Legalább megtudta, hogy kik azok, akikre minden körülmények közepette számíthat, és kik voltak érdekbarátok.

Nyilas (november 23.– december 21.) – Egy nagy rejtély, amire nemrég derült fény, teljesen felőrli. A legjobb, ha legalább az egyik közeli barátjával megosztja, mielőtt beleőrül a titoktartásba.

Bak (december 22.– január 20.) – Kicsit szétszórt lehet ma, így mindenképpen csak annyi feladatot vállaljon, amennyit biztosan el is tud végezni. Pénzügyei amúgy is lefoglalják minden gondolatát.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Nem könnyen veszi fel ma a ritmust, kicsit elcsigázottá vált így a hét közepére. Ezért, hogy átvészelje a napot, vállaljon csak annyit, amennyit feltétlenül kell.

Halak (február 21.– március 20.) – Valamilyen feladatával éppen hogy végezni fog határidőre, ami nagy terhet vesz majd le a válláról. A stresszes nap után pedig kedvese szolgálhat egy meglepetéssel.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!