Napi horoszkóp - A Ráknak ma türelmesnek kell lennie

2014. december 08., 00:01
komment
A Kos figyeljen az egyensúlyra a magánélet és a munka között.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21–április 20.) – Remek üzleti döntéseket hozhat a mai napon, így bátran hallgathat a megérzéseire, ne féljen kockázatot vállalni. Azonban figyeljen az egyensúlyra a magánélet és a munka között.

Bika (április 21–május 20.) – Nem jó taktika a struccpolitika. Van, hogy egyes esetekben jó kivárásra játszani, de a mostani ügy nem ilyesmi. Meg kell oldania a problémát, mielőtt a fejére nőne!

Ikrek (május 21–június 21.) – Figyeljen a jelekre ön körül és akkor könnyebb lesz a döntése is egy bizonyos ügyben. Mindenesetre jól körül kell járnia kérdést, mert nagy hatással lesz a továbbiakra!

Rák (június 22–július 22.) – Egy kis türelmet kell tanúsítania ma, mert szívesen megvenne valamit, amire már nagyon vágyik. Higgye el, jobban teszi, ha vár még pár napot!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Saját magának árt, ha magában tartja mérgét. Inkább üljön le az illetővel és beszéljék meg a problémáikat, mint hogy folyton kerülgessék egymást.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Nem sok pihenésben volt része a hétvégén, pedig ráfért volna önre. A sok munka minden szabadidejét elveszi, miközben kevés ideje marad szeretteire. Változtasson kicsit!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Számoljon előbb tízig, mert a feszült helyzetnek köszönhetően olyat mondhat, amit nem is gondol komolyan. Ön kedves és mosolygós ember, legyen ma is ilyen!

Skorpió (október 24– november 22.) – Remek kommunikációs készséggel áldotta meg az élet, aminek ma különösen hasznát veheti, hogy valakin segítsen. Egyik barátját bántja valami, beszéljen hát vele!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Úrrá kell lennie magán ma egy ügyben, nem szabad, hogy lássák, mennyire izgul. Nagyon megdolgozott érte és csak hajszálnyira van a sikertől. Higgyen benne, sikerülni fog!

Bak (december 22– január 20.) – Ma igazán nagy lesz a pörgés, ami önnek igazán kedvező, ugyanis hozzászokott a hajtáshoz. Azonban környezetében vannak, akik miatt lehet nem ártana kicsit lassítania.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Kifinomult modorával és elbűvölő természetével sok hódolót szerzett az utóbbi időben. Ma eljöhet a pillanat, amikor választania kell a jelöltek között!

Halak (február 21– március 20.) – A mai nap remek alkalom egy nagy beszélgetésre. Egyik közeli ismerősével kellemes társalgásban lesz része, ami rányithatja egy-két dologra a szemét.

2014. december 08., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...