Horoszkópok

2015.03.17. 13:49

Napi horoszkóp - A Kosnak nagyon érzelmes napja lesz, örömkönnyek és dühkitörések váltogatják egymást

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagyon érzelmes napja lesz, az örömkönnyek és a különféle dühkitörések váltogathatják egymást. Próbáljon meg legalább háromig elszámolni, mielőtt bármire is reagál!

Bika (április 21.–május 20.)
– Kisebb kommunikációs problémája akadhat a mai nap folyamán, ami figyelmetlenségből adódhat. Mások ötletei iránt nagyobb érdeklődést kellene mutatnia!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Egy nagy vita vár ma önre, ami nem a hevessége miatt lesz komoly, hanem a fontossága okán jelentős. Ha meg akar valakit győzni az igazáról, készüljön érvekkel is!

Rák (június 22.–július 22.)
– A nap folyamán hajlamos lesz a hangulata alapján dönteni fontos kérdésekben, pedig a józan eszére kellene hallgatnia. Inkább foglalkozzon ma csak a rutinfeladatokkal!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Érzi, hogy a jelenlegi körülmények közepette nem tudja megvalósítani céljait. Értékelje ki az elmúlt időszak történéseit és rá fog jönni, hogy hol tudna fejlődni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Valakinek az őszinte véleményére volt kíváncsi, de csípősebb választ kapott, mint amire számított. Használja fel a kritikát abban, hogy jobbá váljon!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– A karrierje érdekében a határozott fellépést is szívesen alkalmazná, ha az eredményre vezetne valakinél, aki már régóta ígérget önnek előrelépést egy fontos ügyben. 

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Úgy érzi ma, hogy mindenki önre utazik és hibát keres a munkájában. Azonban, ha meglátja a kritika mögött a segítő szándékot, akkor hamar javíthat az eredményein.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ne fojtsa el az érzelmeit, csak valamennyivel finomabb formában közölje őket. Ha túl hevesen viselkedik, akkor a többiek is elutasítóbbak lesznek önnel szemben!

Bak (december 22.–január 20.)
– Napok, talán hetek óta húz egy elintézendő feladatot, ma azonban már nem lesz menekvés, meg kell csinálnia! Ha pozitívan áll a dologhoz, még élvezheti is a munkát!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Jó hangulatban vág neki a napnak, tele van jobbnál jobb ötletekkel, semmi sem zökkenti ki a kerékvágásból, maximális fordulatszámon pörög. Ma nem akadhat legyőzőre!

Halak (február 21.–március 20.)
– Ma nem szabadna hagynia, hogy a fantáziájának gátat szabjanak a különféle korlátok. Hagyja szárnyalni, és meglátja, hogy hamar megleli a megoldást egy problémára! 





Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!