Horoszkópok

2016.07.01. 20:45

Napi horoszkóp: a Bak remek szériában van

A Bak remek szériában van, amit kár lenne megszakítani most egy pihenővel.

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Nincs mese, bele kell ma valamibe egyeznie, ami finoman szólva sincs az ínyére. Nem köthet kompromisszumot és választása se lesz, csak sodródnia kell az árral. Kitartás!

Bika (április 21.–május 20.) – Valaki a közeli ismerősei, netán kollégái között rendkívül sürget egy ügyet. Ön ezt nem tartja célravezetőnek, mivel a lassan, de biztosan elv híve. Ne hagyja magát kizökkenteni!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem kell aggódnia semmin, a nap folyamán egész egyszerűen a legjobb helyen lesz a legjobb időben. Afelől se legyenek kétségei, hogy ön pedig a legjobb személy a feladatra!

Rák (június 22.–július 22.) – Régen nagy sportoló hírében állt, szinte minden nap hódolt valamilyen sportágnak. Az utóbbi időben azonban nem volt ilyesmire ideje. Nos, itt lenne az ideje, hogy kerítsen rá!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Szeretne segítséget nyújtani az egyik barátjának, mert úgy látja, hogy igen nagy bajban van. Azonban ön is tudja, hogy most az a segítség, ha hagyja, hogy ő oldja meg!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Most már nem kell mást tennie, minthogy hátradől és élvezi a szabadidejét! Végre szusszanhat egyet anélkül, hogy bárki bármit is akarna öntől.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Különös vezetői képességre utal, mindig megmutatni a helyes irányt. Társai ma is csak magára számíthatnak, ön pedig nem fogja őket ezúttal sem cserbenhagyni.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Eddig remekül palástolta, hogy valójában mit érez valamivel kapcsolatban, vagy valaki iránt. Azonban ma már nem tudja majd tovább rejtegetni, kibukik önből az igazság.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Érdekes nap lesz, mert folyamatosan váltakoznak majd a pozitív és negatív tapasztalatok, amik nagy kihatással lesznek a kedélyállapotára is. Szerencsére több oka lesz örülni!

Bak (december 22.– január 20.) – Remek szériában van, amit kár lenne megszakítani most egy pihenővel. Amíg tart a lendület meneteljen csak, lassacskán úgyis itt a hétvége megint, majd akkor tart egy szünetet!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Gyanakvóan fogad mindenfajta közeledést, egy ideje nem igazán bízik az emberekben. Pedig valaki igazán odáig van magáért, és csak arra vár, hogy ön is megnyíljon előtte!

Halak (február 21.– március 20.) – Csupa izgalmas dolog vár ma önre, ami be kell vallani, már rá is fért az életére, hiszen mostanság kicsit beleszürkült a hétköznapok teendőibe. Élvezni fogja a sürgés-forgást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!