Horoszkópok

2017.03.20. 15:40

Napi horoszkóp - Az Oroszlánnak este lesz mit ünnepelni!

A Bikának annyi energiája van, hogy az élet apró örömeit is kiélvezi.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.)

- A Nap belépett a Kos jegyébe. Ez segít önnek a napot lendületesen és sikeresen tölteni. Komoly terveket szőhetnek kedvesével, és az érzelmek terén hatalmas boldogság vár önre. 

Bika (április 21.-május 20.)

- A Hold a Bak jegyében jár. Ez kiegyensúlyozottá teszi önt, és segíti a gyakorlati ötletek megvalósításában. Arra is jó ez az energia, hogy élvezni tudja a mindennapok apró örömeit. 

Ikrek (május 21.-június 21.)

- Az ön körül történő események kissé lehangolják, de igyekezzen derűt vinni életébe. Egészségére fokozottan ügyeljen, most könnyebben megfázhat, mint egyébként.

Rák (június 22-július 22.)

- Kellemes napra számíthat. Egy új ismerősével sokáig elbeszélget, amit nagyon élvez. Feladatait lelkesen végzi, így hamar végére jut a munkának. Utána jöhet a felhőtlen szórakozás.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)

- Lassítson egy kicsit a tempón! Kerülje a megerőltető munkát, tartsa szem előtt egészségét. Vonzónak talál egy pénzügyi befektetést, amiről jól dönt. Este lesz mit ünnepelni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)

- Figyelmét az anyagi dolgokra kell fordítania. Elképzelhető, hogy kiderül, illúziókat kergetett, és most csalódás érheti. Szerencsére a dolgot helyre lehet hozni. 

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

- A Nap a Kos jegyébe lépett, ez kedvez önnek, javítja a szerelmi esélyeit. Ha egyedülálló, akkor regisztráljon egy társkereső oldalra, mert most találhat ott valakit.

Skorpió (október 24.-november 22.)

- Egy olyan illető léphet életébe, aki túlságosan öntelt és nem is teljesen őszinte Vigyázzon magára, egyébként sem tartja álmai partnerének ezt az egyént.

Nyilas (november 23.-december 21.)

- Ha egyedülálló, akkor komoly esélye van az ismerkedésre, lehet, hogy első pillantásra beleszeret valakibe. A fennálló kapcsolatában is kölcsönös megértés uralkodik. 

Bak (december 22.- január 20.)

- Rengeteg munka áll ön előtt, és nem tud mindent a saját igényeinek megfelelően intézni. Ami az anyagiakat illeti, ne legyen túlságosan nagylelkű vagy könnyelmű.

Vízöntő (január 21.- február 20.)

- Ma semmit ne vegyen túl komolyan, mert néhány félreértést jeleznek a csillagok. Ne féltékenykedjen, mert nincs rá oka! A kedvességét most duplán kapja vissza.

Halak (február 21.- március 20.)

- Legyen önbizalma! Magabiztossága megóvja minden rosszindulatú támadástól. Irigyei megpróbálják kritizálni munkáját, de legfeljebb egy mosollyal válaszoljon nekik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!