Napi horoszkóp - A Szűznek váratlan vallomásban lehet része ma

2017. április 08., 00:01 szerző: Thoma Izabella
komment
Ezt ígérik a csillagok a hétvégére.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21.-április 20.)
- Eljuthat egy olyan előadásra, koncertre, amire már nagyon régen vágyott. Szívügyekben egyedül kell döntenie! A sokféle vélemény amúgy is csak elbizonytalanítaná...

Bika (április 21.-május 20.)
- Társasági élete felpezsdül, nyugtalan, programokkal teli napra, hétvégére számíthat. Pedig közben valamire nagyon kellene készülnie: tanulásra vagy épp a gyermekei iskoláztatására. 

Ikrek (május 21.-június 21.)
- A pihenésen kívül most sajnos időt kell szánnia néhány kellemetlen feladatra is. Főleg a pénzügyeit kellene végiggondolnia - rendszerezze a csekkeket, számlákat.

Rák (június 22-július 22.)
- A Hold a Szűz jegyében áll, az ön tágabb családját jelző sorsterületen. Lehetséges, hogy egyik programját meghiúsítja a rokonok váratlan látogatása. Töltsön velük el egy szép délutánt!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.)
- Ma egy olyan ember érdeklődésének a középpontjába kerülhet, akitől pedig szívesen távol tartaná magát. Ne mondjon azonnal nemet, mert az illető valóban jó szándékkal közelít.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Váratlan vallomásban lehet része ma. Valaki meglepő érzelmességgel és egy kedves gesztussal fordul ön felé, és ezzel örömtelivé teszi a napját! Az estét töltse társaságban.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- A mai nap eseményei elgondolkodásra késztetik, talán át is kell értékelnie a közelmúlt történéseit. A barátai körében jut egy hír a tudomására, ami egészen megdöbbenti. 

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Hiába a hétvége, rengeteg feladat és program várja ma. Délutánra már úgy érzi, mintha kifacsarták volna… Töltse az estét otthon, nyugalomban.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Régóta halogatott valamit, aminek végre a végére járhat. A megoldás talán egyszerűbb is, mint remélte volna. A megtalálásában egy rokona is a segítségére lehet ma.

Bak (december 22.- január 20.)
- A magánéletében kedvező változásra számíthat. Hosszú idő után rátalálhat önre a szerelem. Ez akkor is így van, ha már van társa: ez esetben vele találhatnak újra egymásra!

Vízöntő (január 21.- február 20.)
- Egy régi barátságot szeretne feleleveníteni, de mikor összejön a várva várt találkozó, csalódást érezhet. Azért legyen kedves és megértő, jobb békében elválni egymástól!

Halak (február 21.- március 20.)
- A Hold a Szűz jegyében áll, önnek pedig szerencsés napja lesz. A mai nap örömhírrel kezdődik, és amiben eddig bizonytalannak érezte magát, abban most bizonyosságra lelhet. 


Thoma Izabella

2017. április 08., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...