Napi horoszkóp - Az Ikrek tartsa be a KRESZ szabályait!

2017. április 25., 00:01 szerző: Thoma Izabella
A Bak ma nagyon hatékony lesz a munkájában.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.-április 20.)
- A Nap és a Szaturnusz kedvező kapcsolatban áll egymással: most mindenre tud megoldást találni! Gyakorlatias, de jelentős célokra törekszik és ilyen ütemben el is érheti azokat. 

BIKA (április 21.-május 20.)
- Egy fontos ügyben sikerül érvényesíteni az akaratát, és ez magabiztossá teszi, most azt is meg meri lépni, amihez eddig nem volt bátorsága! Este szervezzen közös programot a kedvesével.

IKREK (május 21.-június 21.)
- Néhány apró bosszúságtól eltekintve nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Ha partira hívják, fogadja el a meghívást, ám ha autóval megy, legyen óvatos, és tartsa be a közlekedési szabályokat. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- Kételkedhet önmagában és a képességeiben: ne tegye, képes elvégezni a feladatot! Legyen ennek tudatában. Egy idő után rájön majd, hogy félelmei indokolatlanok voltak.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- A Hold a Kos jegyében áll. Ne hagyja magát elbátortalanítani, ha nem kap meg mindent, amit szeretne. Legyen inkább rugalmas, és írja át a mai terveit!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését, emiatt az ön elképzelései is percről percre változnak. Próbáljon megnyugodni, és rendet tenni a gondolatai közt! 

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A Hold a Kos jegyében áll, pontosan az ön jegyével szemben, talán emiatt érzi úgy, hogy ma nincs semmihez sem kedve, sem ereje… Próbálja átvészelni ezt a bolygóállást.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Ajándékba kapja ezt a szép napot, talán kárpótlásul mindazért, amit az utóbbi időben el kellett szenvednie. Élvezze minden percét, mert ma minden sikerül, amit eltervezett.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Az érvei ma még a szkeptikus hallgatóságot is meggyőzik. Gyakorlatias hozzáállásától l szinte ellenállhatatlanná válik, a többiek szívesen átengedik önnek az irányítást! 

BAK (december 22.- január 20.)
- A Hold a Kos jegében áll, ha ma dolgoznia kell, biztos lehet benne, hogy nagyon hatékony lesz. Szinte magától fognak megoldódni a dolgok. A legkényesebb helyzetekben is megtalálja a megfelelő hangot.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Úgy érzi, hogy nincs vesztegetni való ideje, pedig nem sürgeti senki. Egyszerűen csak szeretne minél előbb túl lenni azon, amire már jó ideje készül. Az ön munkatempóját kevesen tudják követni. 

HALAK (február 21.- március 20.)
- Egy régi hódolója jelentkezhet újra önnél, adjon neki egy esélyt! Ha párkapcsolatban él, akkor olyan nagyon közel tudnak kerülni egymáshoz a kedvesével.


Thoma Izabella

2017. április 25., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...