Napi horoszkóp - A Vízöntőnek szerencsés napja lesz

2017. április 29., 00:01 szerző: Thoma Izabella
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

KOS (március 21.-április 20.)
- A Mars az Ikrek jegyében áll, és rengeteget segít önnek. Ha mára időzíti a tavaszi nagytakarítást, akkor jól jár, gyorsan halad majd a munkával. Azért a szabadidős programok se maradjanak el.

BIKA (április 21.-május 20.)
- A Hold az Ikrek jegyében áll. A szerelem sok boldogságit ígér ma önnek! A párjával nagyon is egy hullámhosszon vannak, ha kettesben töltik az időt, akkor jól fognak szórakozni. 

IKREK (május 21.-június 21.)
- A párkapcsolatára kellene ma fókuszálnia, jó lenne felfrissíteni és új alapokra helyezni a viszonyukat. „Gyomlálja ki” a régi szokásokat, és koncentráljon a kapcsolat megújítására.

RÁK (június 22.-július 22.)
- A Vénusz a Halak jegyében áll. A hétvége stresszmentes lesz, és ez jót fog tenni önnek. Minden a tervek szerint halad, épp, ahogy elképzelte. Este keressen magának jó társaságot.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Ha a partnere nem látnok, (márpedig nem az), akkor itt lenne az ideje, hogy megossza vele a gondolatait. Öntsön tiszta vizet a pohárba, és mondja el neki, hogy min szeretne változtatni.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Egy kicsit simulékonyabbnak kellene lennie. Próbálja meg tiszteletben tartani a kedvese véleményét. Különben a hétvégén állandó viták helyszíne lesz az otthonuk…

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- Amilyen szívesen és könnyen barátkozik, olyan könnyen össze is tud veszni másokkal - most épp egy jó barátjával rúgja össze a port… A Vénusz jó hatással van a szerelmi életére.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Jól érzi magát, és egy pihentető hétvégének örülhet. Elintézhet néhány beszerzést, utána már kellemesen megy tovább az idő. Ön most szívesen látott vendég minden helyen.

NYILAS (november 23.-december 21.)
- Készüljön fel arra, hogy valaki megpróbálja majd rábírni egy titkos kapcsolatra, és csak nehezen lesz képes ellenállni ennek a kísértésnek. Pedig most „megéri” hűségesnek lennie.

BAK (december 22.- január 20.)
- Egy családi összejövetel során, bár igyekszik elkerülni, mégis az üzleti ügyek kerülnek szóba. Bár ez nagyon idegesíti, végül mégis örülhet: remek tippeket kaphat az ismerőseitől, családtagjaitól.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Szerencsés napra számíthat. Ha kedve támad valami szokatlan vagy új dolgot kipróbálni, ne hagyja, hogy lebeszéljék erről! Ha párt keres, a Vénusz most megkönnyíti az ismerkedést.

HALAK (február 21.- március 20.)
- A mai nap folyamán néha már komédiába illő helyzetek fordulhatnak elő - semmi sem úgy alakul, ahogy tervezte, de végül jó irányt vesznek az események. Varázslatos órákat tölthet el.


Thoma Izabella

2017. április 29., 00:01 szerző: Thoma Izabella

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...