Horoszkópok

2017.05.05. 13:00

Napi horoszkóp - A Szűz eseménydús napot él át

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
- A Hold már a Mérleg jegyében jár. Most szívesen él társasági életet, örömmel vesz rész baráti találkozókon. Tegyenek egy hosszabb sétát, vagy akár túrázni is elmehetnek.

BIKA (április 21.-május 20.)
- Ma könnyebben megy minden, mint ahogy azt tervezte! Remekül össze tudja hangolni az ellentétes érdekeket, szempontokat is, ezért ma nagyon jó a hangulat ön körül.

IKREK (május 21.-június 21.)
- A Mars az ön jegyében jár, és meseszerű körülményeket teremt ön körül. Minden lelkesedése mellett ügyelnie kellene arra, hogy ne zavarjon össze valamit. 

RÁK (június 22.-július 22.)
- A Hold ma a Mérleg jegyéből indul. Legyen türelmes, és mutasson megértést mások iránt. Bár az anyagiak reményteljesen alakulnak, de meg kell fognia, becsülni minden forintot.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
- Kissé feszült a mai napon. Ne engedje meg, hogy az érzelmei uralják teljesen a döntéseit. A párkapcsolata fordulóponthoz érkezhet: el kell dönteniük, hogy külön folytatják-e az útjukat.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
- Eseménydús nap elébe néz! Talán sokat lesz úton, és kellemes élmények érik, vagy több jó hírt is kaphat telefonon. Egy barátját is időszerű lenne meglátogatnia.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
- A családtagjai körében érzi magát a legjobban. Úgy érzi, hogy még az állását, az előmenetelét is feláldozná, csakhogy jobban magához kösse párját. Erre nem lesz szüksége!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
- Az élet minden területén igyekezzen visszafogni magát. Most tele van szenvedéllyel, de a heves kirohanásait értetlenül szemléli a környezet. Este egy meglepő látogatója lesz. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
- A Hold a Mérleg jegyébe indult, így a kapcsolatrendszert hozza előtérbe. Talán sikerül megismerkednie valakivel, aki jó ötleteket ad arra, hogyan juthatna még gyorsabban előre.

BAK (december 22.- január 20.)
- Félreértések szövevényébe kerülhet, de nyugalmának köszönhetően hamar tisztázza a dolgokat. Ma igaz a mondás: „nem szól szám, nem fáj fejem”. Jobb, ha ehhez tartja magát, és nem kotyog ki semmi bizalmasat

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
- Vidáman belevághat bármibe, mert akárhová megy, kedvező fogadtatásra fog találni. Valaki meglehetősen féltékeny lesz a sikereire, talán egy magányos barátja az illető.

HALAK (február 21.- március 20.)
- Találkozzon a legjobb barátaival! Az ötleteit sokra becsülik, és a többiek önhöz fordulnak tanácsért. Minden esetre most a saját dolga legyen a legfontosabb.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!