Horoszkópok

2014.08.10. 08:38

Napi horoszkóp - A Halak olyanokat bánthat meg, akiknek ő nagyon is fontos!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A pénzügyeit tekintve remek hétre számíthat, nagy üzleteket köthet akár már ma is. Viszont lassítania kellene a tempón, mert sok vissza nem térő lehetőség mellett elszaladhat.

Bika (április 21–május 20.)
– Bátran álljon ki az igaza mellett, de óvakodjon a munkahelyi vitáktól, csak árthat velük karrierjének. Fordítson elég időt a pihenésre, mert még a nagy melegben is könnyen megbetegedhet.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Ha pillanatnyilag nem is áll túl jól a szénája, akkor is próbáljon meg pozitív maradni. A munkában például sikerek fogják érni. Jegyezze meg, az élet mindig döntetlenre játszik.

Rák (június 22–július 22.)
– Alkotóereje az egekben van jelenleg, így nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját. A csillagok állása szerint egyre jobb idők jönnek, bármi teendője akad, abban örömét leli majd.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Mostanság valamiért folyton a múltba ütközik. Valaki vagy valami miatt nem tud szabadulni tőle. Ha ez zavarja, előbb tisztáznia kell a történteket, hogy tovább tudjon lépni.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Még mindig a hétvége hatása alatt áll, és bár nem szereti a hétfőket, most nyugodtan átadhatja magát az új hétnek, mert izgalmas dolgokat tartogat. Bármit, amit szeretne!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Vannak napok, amikor az ember úgy érzi, semmi rossz nem történhet vele. A mai nap pontosan ilyen lesz önnek, irigylésre méltó, hogy mindenben csak a jót látja majd. 

Skorpió (október 24–november 22.)
– Ha nincs hír, az jó hír, szokták mondani. Önre is eseménytelenebb nap vár, de ha lehet, próbáljon megértőbb lenni a környezetében élőkkel, mert így sok vitát elkerülhet.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Hallgassa meg mások véleményét, főleg a barátaiét, akik csak jót akarnak. A döntés az öné lesz a végén, de több szem többet lát alapon, nem árt más nézőpontokat is ismerni.

Bak (december 22–január 20.)
– A megszokottnál gördülékenyebben végzi teendőit, és lehet szó tárgyalásról, szerződéskötésről, egyszerűen hengerelni fog a munkában. Azonban nem árt, ha ügyel a részletekre is!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Rendkívül fontos döntések előtt áll, és ezek meghozatalához teljes belső harmóniára van szüksége. Talán egy kicsit feszült is a gondok miatt, de jól tudja, teher alatt nő a pálma.

Halak (február 21–március 20.)
– Mostanság kicsit változékony a hangulata, ezért hajlamos meggondolatlan kijelentéseket tenni. Vigyázzon, mert olyanokat bánthat meg, akiknek ön nagyon is fontos!



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!