Horoszkópok

2015.09.14. 14:01

Napi horoszkóp - A Bak egy nagy változás miatt izgul

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Hála annak, hogy remekül veszi észre a dolgok igazi lényegét, nagyon sok feladatának a végére érhet még a délelőtt folyamán. Délután valamelyest visszavesz majd a tempóból.

Bika (április 21.–május 20.)
– Valakivel szemben mindig roppant elnéző, pedig az illető folyton csak ígérget, aztán meg nem tesz le semmit sem az asztalra. Már ön is átlát a szitán, és ma végre dűlőre jutnak!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Régóta tépelődik, hogy mitévő legyen egy nagyobb horderejű információval. Úgy érzi, hogy már nem tudja tovább magában tartani, muszáj lesz valakinek elmondania.

Rák (június 22–július 22.)
– Igen nehezére esett megindítani a hetet, de hamar belemelegedett. Most, hogy felvette a megfelelő fordulatszámot szinte, alig bírják követni a többiek. Egész nap sziporkázni fog!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Valami nagyobb feladatot kezdhet a legeslegelejéről, mert nem volt elég alapos. Szerencsére most már gyorsabban megy majd a munka, de egy jó leckét tanult.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Semmi kedve hozzáfogni ehhez a naphoz, mert sok dolga lesz. Azonban higgye el, hogy megéri kikelni az ágyból, mert meglepetések várják, amiket kár lenne kihagyni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– A maga útját kell járnia, nem mondhatja meg mindig más, hogy mit tegyen a kérdéses szituációkban. Sokkal édesebb lesz a siker, és a munkáját is jobban megbecsülik majd!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Örül, ha lesz egy szabad perce, nem hogy még saját szakállra dolgozzon is valamennyit. Személyes céljait tegye egy másik napra, ma várni fogja, hogy eljöjjön az este.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Lehetőleg minél előbb próbáljon meg pótolni egy, a napokban elmaradt feladatot, mert hamarosan számon kérhetik érte. Gyorsan essen túl rajta és nem lesz gondja vele többet.

Bak (december 22.–január 20.)
– Már nagyon izgul egy változás miatt, de próbálja leplezni a lelkesedését azok előtt, akiknek ez nem biztos, hogy akkora örömet jelent, mint önnek. Még egy kicsit tartsa magában!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– A két véglet lesz a nap, mert délelőtt tényleg nem hagyják majd levegőt venni se, míg délután a jövőjéről merenghet magában. Szüksége is lesz egy kis szusszanásra!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nagyon jók az előjelek az új kapcsolatát illetően, ami egészen biztosan hosszú távúnak ígérkezik. Ha pedig már van párja, akkor most újra felfedezhetik szerelmüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!