Horoszkópok

2015.11.10. 18:19

Napi horoszkóp - A Bak ismeretlen terepre tévedhet a nap folyamán

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Egy új ismeretség van a láthatáron, ami olyan jó hatással lesz ön-re, hogy ismerősei még azt hihetik, hogy kicserélték. Egy-ből szebbnek látja majd a világot is!

Bika (április 21.–május 20.)
– Mielőtt valakit leteremtene a mai nap folyamán, előbb próbáljon meggyőződni arról, hogy ön mit hibázhatott az ügyben. Ne csak mindig másban keresse a hibát!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Csak azt kapta vissza egy munka végeredményében, amit ön is belefektetett. Talán itt lenne az ideje átértékelni bizonyos feladatoknak a fontosságát. Még lehet változtatni!

Rák (június 22.–július 22.)
– Ma nem ismer pardont, tervei megvalósításának érdekében ké-pes lesz tűzön-vízen átmenni. A többiek is felismerik, hogy érdemes önnel egy hajóban evezni.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Valakivel odáig fajult a viszonya, hogy szinte már egy szobában sem képesek meglenni. Nehezen visszafordítható a helyzet, de egy beszélgetéssel talán meg lehetne oldani!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Ne hibáztassa magát, ha valami most nem jött össze! Ön mindent megtett, de sajnos van, hogy még ez sem elég. Más út van megírva magának, annak a keresésével foglalkozzon!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Már éppen készült nézni a menekülőutat, amikor a legváratlanabb helyzetben felcsillan a remény a fordításra. Vissza nem térő alkalom, érdemes két kézzel megragadni!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Végre ki kellene lépnie a sorból és hangot adnia a véleményének, mert már jó ideje csak fortyog magában. Jóval többre képes annál, mint amekkora szerepet kapott.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Az elkövetkezendő napokban meglehet az a bizonyos előléptetés, amire már olyan régóta áhítozott. Csak aztán nehogy a fejébe szálljon a dicsőség!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egy egészen ismeretlen terepre tévedhet a nap folyamán, ami nagyon fog önnek tetszeni. Mérgelődik is, hogy miért nem hamarabb lépte meg azt, ami idáig vezetett!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Kicsit hajlamos lehet ma idő előtt kihátrálni dolgokból, feladni egyes feladatokat. Van ilyen, ezért inkább semmi komolyabba ne fogjon a nap folyamán!

Halak (február 21.–március 20.)
– Egy kellemes tapasztalattal gazdagodhat a mai nap folyamán, ami az ügy folytatására sarkallja majd. Lehet, hogy már sokkal hamarabb ki kellett volna próbálnia magát ebben?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!