Horoszkópok

2014.09.11. 14:28

Napi horoszkóp - A Bak kezdje a hétvégét már pénteken és fedezze fel magát!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Irigylésre méltó lendület kíséri majd teendői közepette egész nap. Használja ki ezt az állapotot és próbálja elintézni azokat az ügyeket, amiket az utóbbi időben halogatott.

Bika (április 21–május 20.)
– Végre kezd magára találni az utóbbi idők nehézségeit követően. Újra magabiztosnak érzi magát, amit mások is észrevesznek. Remek nap tehát a mai, hogy egy ötletét megossza.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Szenteljen egy kevés időt a kapcsolatai ápolására is. Mostanság kicsit elhanyagolta a barátait, így a péntek este tökéletes alkalom egy „csapatépítő” mulatságra.

Rák (június 22–július 22.)
– Az egész heti remek hangulata ma a hétvége közeledtével csak fokozódni fog. Szinte képtelenség lesz kihozni a sodrából, annyira örül a kikapcsolódásnak, amit családjával, párjával terveztek.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– A legjobb döntés talán, ha egy kialakuló vitában ma nem foglal állást. Próbáljon a háttérben maradni, amíg csak lehet. Emlékezzen, néha a legjobb nem lerakni az összes lapot!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Kedves Szűz! Bár nem minden a tervei szerint alakult a hétvégét tekintve, de nyugodtan rábízhatja magát a párjára, aki igyekszik majd a kedvében járni!

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Kedélyállapotából adódóan talán jól teszi, ha ma a maga útját járja. Az így elért eredmények pedig boldogsággal fogják eltölteni, ami feledteti majd a feszültségérzetet.

Skorpió (október 24–november 22.)
– A legjobb, ha pihenéssel tölti a péntek estét, mert az elmúlt időszakban kicsit túlhajszolta magát. Töltse a hétvégét párjával, és úgy érzi majd, mintha kicserélték volna.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Ma nem szabad, hogy meghallja a rosszat, mert könnyen kihozhatják a béketűréséből. Csak tegye a dolgát, ahogy szokta, és anélkül, hogy észrevenné, már hétvége is van.

Bak (december 22–január 20.)
– Ahhoz, hogy el tudja engedni a múltat és valami új felé nyisson, előbb tisztáznia kell magában, mit szeretne. Kezdje a hétvégét már pénteken és fedezze fel magát!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Valaki tényleg egyengeti a sorsát fentről, mert igazán szerencsés napokat él meg, és ez a következőkben sem fog változni. Használja ki, és fogjon hozzá tervei megvalósításához!

Halak (február 21–március 20.)
– Önnek rendkívül fontos a karrierje, de semmiért sem érdemes feláldozni párkapcsolatát. Ha teheti, utazzanak el a hétvégére és legyenek kettesben, azzal sok mindent megoldhat!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!