Horoszkópok

2014.07.17. 17:01

Napi horoszkóp - A Bak ma olyan lesz, mint egy sündisznó

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– A Kos ma könnyen elvarázsolódhat, rabul ejtheti a szívét valaki, akivel már levelezik egy ideje. Az örömét muszáj megosztania a barátjával, egyszerűen nem tudja titokban tartani.

Bika (április 21–május 20.)
– Ma egy kedves ismeretlen fogja egyengetni az útját, ennek köszönhetően a karrierje felfelé ível a munkahelyén. Hamarosan az is kiderül, ki volt a jótevője.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Kedves Ikrek! Fogadjon ma el egy bölcs tanácsot, ne menjen a saját feje után, ezúttal nem tenné jól. Lassan, megfontoltan, türelmesen haladjon előre a saját útján.

Rák (június 22–július 22.)
– Ha el akar ma kerülni egy kellemetlen meglepetést, akkor este már ne vegye fel a telefont. Legjobb, ha ki is kapcsolja a mobilját, akkor biztosan nem tudják zaklatni.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az Oroszlán ma belemehet egy olyan dologba, amit már a kimondás pillanatában szinte azonnal meg is bánhat. Sosem késő kihátrálni és bocsánatot kérni a másiktól.

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Nem kell folyton bizonygatnia, hogy ön a munka hőse. Főleg nem a szabadsága alatt, ezt senki sem várja el öntől. Inkább lazítson és pihenjen, arra van ma szüksége.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– A Mérlegnek nagy szüksége lesz ma a diplomáciai érzékére, mert különben könnyen előfordulhat, hogy idegenek csőbe húzzák, és ezt nem engedheti meg magának.

Skorpió (október 24–november 22.)
– Egy kis rafináltság, egy kis ravaszság még belefér egy kapcsolatba, ám a hazugságnak nincs helye. Húzzon meg ma magának egy határvonalat, amit aztán be is tart.

Nyilas (november 23–december 21.)
– A Nyilasnak ami a szívén, az a száján. Egyszerűen nem tud ma lakatot tenni rá, pedig így könnyen megbánthat másokat. Ha így történik, ne legyen rest bocsánatot kérni.

Bak (december 22–január 20.)
– A Baknak rossz napja lesz, szúrós ma, mint egy sündisznó. Hová tette a kedvességét? Ha teheti, vonuljon el egy félreeső sarokba, ahol egyedül lehet a gondolataival.

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Bölcsen cselekszik, ha ma elenged a füle mellett egy rosszindulatú megjegyzést. Nem kell minden pletykára odafigyelnie, inkább élje a saját életét.

Halak (február 21– március 20.)
– Kritikus és meglehetősen morózus hangulatban lesz ma, és sajnos erre meg is van az oka. Abban reménykedhet, hogy a rossz után általában mindig jó következik.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!