Horoszkópok

2014.11.03. 14:48

Napi horoszkóp - A Bak most az egyszer tegye félre a munkát!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Partnere erősebb egyéniséggel bír, ami az elmúlt napokban feszültségeket okozott önök között. Bizonyos esetekben rá kellene hagyatkoznia, mert szüksége van az irányítására.

Bika (április 21–május 20.)
– Egy ügyben a segítségét kérhetik, aminek következtében lehetséges, hogy le kell mondania saját érdekeiről. Ön dönt, hogy mi a fontos, az önzetlen segítség, vagy saját boldogulása.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Hirtelen felindulásból olyat tehet, amit később nagyon meg fog bánni. Próbáljon meg higgadt maradni és vállalni az esetleges hiba lehetőségét is. Senki sem tökéletes!

Rák (június 22–július 22.)
– Szerelmi életében bekövetkezett változások mintha önt is kicserélték volna. Csak úgy duzzad az energiától és az erőtől, tehát ha bármi terve volt, csak vágjon bele ma!

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Holott most múlt el a hétvége, ön mégis nagyon kimerült. Ha plusz munka adódik, mégis megéri bevállalni, mert nagyon jól profitálhat belőle. Aztán tényleg jöhet a pihenés!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Ma különösen igaz lesz a mondás, miszerint mindig az első gondolat a helyes. Hallgasson megérzéseire, mert intuíciói megmutatják majd önnek a helyes utat.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Túlságosan kimérten viselkedett az utóbbi időben, megtervezte még a tervezést is. Legyen egy kicsit lazább és hallgasson a megérzéseire. Remek meglepetések érhetik így!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Túlságosan sokat nosztalgiázhat a mai nap folyamán. A múltba révedés és az emlékek felidézése kicsit kedvét szeghetik majd, amin mások apró megsegítésével javíthat.

Nyilas (november 23–december 21.)
– Elvétve mindenki hibázhat, ezért ne szegje kedvét, ha ma valami nem sikerül. A lényeg, hogy tartsa magát az elképzeléseihez és maradjon hű az elveihez.

Bak (december 22–január 20.)
– Még egy feladatot le akar tudni a jól megérdemelt pihenés előtt, de ha nem siet, lecsúszhat a legjobb dolgokról. A saját maga érdekében, tegye félre egyszer a munkát!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Most kell eldöntenie, hogy a jövőben, milyen úton halad majd. Remek ötletei vannak egy bizonyos ügyben, amiket megpróbálhatna kamatoztatni. Ne féljen meghozni a döntést!

Halak (február 21–március 20.)
– Ma hajlamos lehet egy kicsit elcsábulni, és félretolni a munkát, pedig ha a feladataira koncentrál, akkor komoly eredményeket is elérhet a nap folyamán.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!