Horoszkópok

2016.01.14. 19:32

Napi horoszkóp - A Bak örömmel jár be dolgozni

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Ma bármit tesz, az ösztönei fogják vezetni. Nehéz elhinni, de a nap folyamán végig megsúgják majd a helyes utat, így bátran támaszkodhat rájuk. Nagyobb eredményt ér el, mint hinné!

Bika (április 21.-május 20.)
- Nem feltétlenül kell látványos eredményt felmutatni ahhoz, hogy lássák, halad a feladatában. Nem kell izgulnia azon, hogy nem az ön sikereitől hangos a munkahelye!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Rájött, hogy egy bizonyos célhoz túl nagy lemondások árán juthat csak el. Így most át kell értékelnie magában a dolgokat, hogy vajon megéri-e továbbra is ezt az utat járni.

Rák (június 22-július 22.)
- Észre kellene vennie végre az árulkodó jeleket! Ha kell, inkább lassítson a tempón és szánjon időt a tervezésre is, mert így fejjel fog rohanni a falnak! Aki lassan jár, tovább ér!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Ma olyan helyzetbe keveredhet, ha beadja a derekát, amitől korábban úgy félt, mint a tűztől. Gondolkodjon és kérjen kis haladékot, mielőtt válaszolna!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Gyors megoldást sürget egy ügyben, de közben tudja, hogy a pontosabb válaszhoz egy kicsivel több időt kell rászánnia a dologra. Erre viszont most nem lesz lehetősége!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- A nap folyamán áttörést érhet el egy régóta húzódó, fontos ügyben. Szerencsére ön nem az a típus, akinek a fejébe szállna a dicsőség, így a gratulációkat is szerényen fogadja.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Ma aztán igaz lesz a mondás, miszerint „nem szól szám, nem fáj fejem”. Meg kell próbálnia magában tartani egy véleményt, különben kényelmetlen helyzetbe kerülhet.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Kudarcok mindig voltak és lesznek is az életben. Lehet, hogy egy közelmúltbeli sikertelenség miatt még mindig csalódott, de fel kell állnia és továbbmenni!

Bak (december 22.- január 20.)
- Jó társaságban szinte csak úgy repül az idő. Örömmel jár be dolgozni, mert imádja a kollégáit, nem lesz ez máshogy a hét utolsó munkanapján sem. Szinte hobbija a munkája!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Ha lehet, ma ne csak a számokat és az eredményeket nézze, hanem az embert is a feladat mögött. Ez alapján próbálja majd meghozni a végső döntést is!

Halak (február 21.-március 20.)
- Olyan helyen fog ma belefutni egy érdekes emberbe, ahol nem tervezett ismerkedni. Any-nyira jól elbeszélget az illetővel, hogy egy másik találkozóban is megegyeznek.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!