Horoszkópok

2015.09.06. 13:38

Napi horoszkóp - A Bak túl szigorú magával

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)

– Szinte nem jut ideje magára, annyit foglalkozik mások bajaival. Törődhetne kicsit magával is, mert sok mindent elfelejtett az utóbbi időben és söpört csak be a szőnyeg alá.

Bika (április 21.–május 20.) – Elég gyanakvó természet, és a párjával folytatott viták megszüntetésében most kedvese viselkedése sem segít. Ettől függetlenül próbálja félretenni a féltékenységét!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az utóbbi időben erősen túlköltekezett, így ma itt lenne az ideje ezzel leállnia. Felelőtlen anyagi döntést hozhat a nap folyamán, nem tanácsos ma nagy vásárlást tervezni.

Rák (június 22–július 22.) – Nem csak hogy komoly döntést kell hoznia ma, de a lehetőségek között gyorsan is kell választanai. Nem lesz könnyű, de ha túllendül ezen a feladaton, akkor fellélegezhet!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nagyon nehezen indította meg a napot, nem volt könnyű már az ágyból sem kikelni. Szerencsére gyorsan lepereg majd a munkaidő és hamar hazaér a kényelembe!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ha valakivel a közelmúltban vitája akadt, akkor arra a ma lesz a legjobb alkalom, hogy tisztázza a félreértést. Ne húzza tovább, mert elmérgesedhet a probléma!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem munkahelyi probléma, erősen magánjellegű. Valamit vissza kell segítenie a megszokott kerékvágásba, hogy újra működőképes legyen, mert így rengeteg gondot okoz.

Skorpió (október 24.–november 22.) – A mai nap teljesen a szerelemről fog szólni. Sokat lehet együtt kedvesével, érzelmi téren minden a legnagyobb rendben van most. Igazán irigylésre méltó a helyzete!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Kissé bosszúsan indul majd a napja, mert valaki nem adott meg minden információt valamivel kapcsolatban, és most emiatt komoly lemaradásban van a többiekkel szemben.

Bak (december 22.– január 20.) – Túl szigorú magával, ugyanis egy hibát követően nem szabadna ennyi ideig ostoroznia magát. Mások már rég elfeledték azt a malőrt, ön viszont még mindig ezen rugózik.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Tele lesz energiával és lelkesedéssel, amit nagyon jól fog kamatoztatni. Itt az ideje, hogy bevesse magát végre az ellenkező nemnél, hiszen ilyen magabiztossággal tarolni fog!

Halak (február 21.– március 20.) – Semmi oka, hogy kételkedjen magában! Végre kínálkozik egy lehetőség az előrelépésre, most semmiképpen sem szabad meghátrálnia! Ha nem izgulja túl, rutinból veszi majd a feladatot!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!