Horoszkópok

2016.01.24. 16:10

Napi horoszkóp - A Bak tűzön-vízen képes átmenni egy barátért!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Túl sokat leplezi mostanság a valódi érzéseit. Mutatkozik valakinek, mellette pedig máshogy érez belül. Ön is tudja, hogy már nem fogja tudni sokáig tartani ezt az állapotot!

Bika (április 21.-május 20.)
- Meg kell vallani, közel sincs topon, de azért ügyesen intézi a dolgait a munkahelyén. Próbáljon délután hamar végezni és minél több időt tölteni a család és barátok körében!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Ki kell lépnie a tömegből és magára kell vállalnia ma valami fontosat! Hamar észreveszi majd ön is, hogy ez mekkora lehetőség lehet a kiugrásra. Ne szalassza el az alkalmat!

Rák (június 22.-július 22.)
- Néha tudni kell megállni és elemezni azt, ami történt. Nem szabad nagyobb horderejű döntéseket meghozni anélkül, hogy leülnénk és átgondolnánk a velünk történteket!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Kissé szórakozott lehet ma, ami betudható az időjárás változásának is. Mindenesetre bizonyos feladatokra jobban kell koncentrálnia, különben hibázhat és kétszer dolgozhat.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Bár remek ötletei vannak, hogy egy bizonyos téren hogyan tudna még tovább fejlődni, de egyelőre ne sürgesse a változásokat, mert még nem időszerűek!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Nagyon segítőkész ember, és amikor egy ismerőse bajba kerül, ön egyből ott van, hogy kihúzza. Azonban ma lehet, hogy még nagyobb problémát vesz ezzel a nyakába!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Komoly összetűzésbe kerülhet a környezetével, ha nem figyel a szavai súlyára. Egyeseket talán zavarja az a stílus, amivel az ügyeit intézi, pedig ön csak magabiztos. 

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Nagyon jót tett egy kis pihenés, vagy az átmulatott hétvége, amit a barátaival töltött. Teljesen feltöltődött és újult erővel vetette magát bele a munkába.

Bak (december 22.-január 20.)
- Furán néznek a többiek, amikor szinte csapot-papot otthagyva ugrik valaki kedvéért. Ön azonban ilyen típus, akit a barátjának tart, azért tűzön-vízen képes átmenni!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Csak arra kell ma figyelnie, hogy mások ne húzzák le a hangulatát. Ha meg tudja tartani pozitív szemléletét, akkor egy nagyon kellemes napnak nézhet elébe!

Halak (február 21.-március 20.)
- Lassan múlik az idő, ráadásul a feladatok, amiket kap, egyáltalán nem jelentenek kihívást, és még azokhoz a dolgokhoz sincs kedve, amiket amúgy szívesen csinált.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!