Horoszkópok

2014.11.05. 14:30

Napi horoszkóp - A Baknak pozitív változás következik be az életében

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A délelőtt a megszokott módon zajlik majd, rutinfeladatok sorával. A délután azonban már izgalmasabb lesz, és párjával is egy érdekes programon vehet részt, amit nagyon fog élvezni.

Bika (április 21.–május 20.) – Érzelmi életében kisebb zavar keletkezhet egy buta félreértés miatt. A türelmére és a megértésére nagy szükség lesz, hogy párjával csak egy jóízű nevetés maradjon a problémából.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Senki sem szeret veszíteni, de az ön győzni akarása másokat már idegesíthet. Engedjen másokat is kibontakozni, vagy járja a saját útját és akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy mit csinál.

Rák (június 22.–július 22.) – Hajlamos lesz ma a szokottnál is sarkosabban látni a világot. Ma valami vagy fekete, vagy fehér lesz az ön számára. Ez a fajta határozottság pedig remek döntésekhez segíti.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Régóta tépelődik egy dolgon, amibe lassan beleőrül. Próbálja meg elhessegetni a gondolatot, és ha lehet, ne a legrosszabb eshetőség járjon mindig a fejében.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ma egy kicsit rejtélyesebb, szótlanabb lehet a megszokottnál. Tele van tervekkel, de ilyen-olyan okokból kifolyólag inkább megtartja őket magának.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon jól bánik ma az emberekkel, és mivel rendkívül kommunikatív lesz, sok új ismeretségre tehet majd szert. Előrelépése szempontjából fontos nap a mai!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ahhoz, hogy azt kapja kedvesétől, amire vágyik, magához is őszintének kell lennie, majd természetesen párjával is. Csak annyit várjon el, amennyit ön is nyújt.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Valaki a környezetében kifejezetten arra megy, hogy önt bosszantsa. Ha nem veszi fel a stílusát, akkor hamar belátja, hogy felesleges önnel kezdeni.

Bak (december 22.–január 20.) – Olyan fordulat állhat be az életében, amire már rég számított, hogy bekövetkezik valamikor. Azonban ennyire pozitív változásra még álmaiban sem gondolt!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Pezsgésre vágyik az életében, ami érthető is, hiszen időről időre szükség van némi változásra. Viszont jól gondolja meg, hogy mit cserél le, nehogy hiányozzon!

Halak (február 21.– március 20.) – A mai nap az új lehetőségek napja. A nap, amikor elkezdhet, újrakezdhet valamit. Ragadja meg az alkalmat, mert nem sokszor adódik az üres lap lehetősége!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!