Horoszkópok

2014.10.06. 12:50

Napi horoszkóp - A Baknak sikerül felülemelkednie a káoszon, így lepipál mindenkit

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Első pillantásra nagyon zsúfolt lehet a mai napja. Azonban, ha ügyesen osztja be az idejét, akkor délelőtt minden feladatával végezhet, a délután pedig a jól megérdemelt pihenésé lehet.

Bika (április 21.–május 20.)
– Ennél jobb hangulatban nem is indíthatná a napot, le sem lehet vakarni a mosolyt az arcáról. Irigylésre méltó a jókedve és őrizze is meg, de apró figyelmetlenségekre hajlamos lehet.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Roppant magabiztosan indítja majd a napot, és ha munkahelyén vitába is keveredne, érvelőkészsége kihúzza minden szorult helyzetből. A haragosaitól azért óvakodjon.

Rák (június 22.–július 22.)
– A mai napon kap majd egy ajánlatot, ami hatalmas lehetőséggel kecsegtet, de nem pontosan így képzelte a feltételeket. Értesse meg az ön álláspontját és egyezségre fognak jutni!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– A hétvégén kialakult konfliktust remekül kezelte, és ma itt lesz a lehetősége az ügy tisztázására. Ha nyugodtan ül le beszélgetni, biztos sikert arat majd ezúttal is.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Sok kisebb dolog is összejöhet ma önnek, ami nagyon jó kedvre deríti. Egy-két rossz-akarója ezt nem nézi jó szemmel, de mesterkedésük még csak ki sem fogja zökkenteni.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Eseménytelennek tűnhet a mai nap, nem is lesz sok elintéznivalója, de egy feladattal meggyűlhet a baja, ha nem veszi komolyan. Koncentráljon és akkor hamar végezni fog!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Attól még nem fog gyengének tűnni, ha beszél az érzéseiről. Egyik közeli barátjának kiönthetné a szívét, mert lassan felemésztik a ki nem mondott gondok.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Vannak napok, amikor pontosan annyit kell tenni, amennyit a dolgok megkívánnak. A mai egy ilyen lesz az ön számára, nem érdemes feleslegesen fárasztania magát.

Bak (december 22.– január 20.)
– Nagy nyüzsgés fogadja majd a munkahelyén, ami rémisztő lehet elsőre, de ha megőrzi hidegvérét, akkor felülemelkedhet a káoszon. Így ma lepipálhat mindenkit!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Egy igazán különleges találkozás vár ma önre, valakivel, akire már régóta vár. Valóban nem álom, ami történik, tehát nyugodtan adja át magát az érzéseinek.

Halak (február 21.–március 20.)
– Lassan, de biztosan! Legyen ez a mai nap vezérelve, mivel egyik feladatában nem lesz időhöz kötve, hanem inkább a precizitás lesz fontos. Sokat számít, hogy végzi majd el!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!