Horoszkópok

2014.10.08. 15:03

Napi horoszkóp - A Baknál ma a romantikáé lesz a főszerep

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Ön mindig megpróbál semleges maradni és segítőkésznek mutatkozni. Egyik barátja láthatóan nagyon szenved, ön ugyan igyekszik segíteni, de lehet, úgy a legjobb, ha ráhagyja.

Bika (április 21.–május 20.) – Nehéz helyzetbe kerülhet, mert nem akarja egyik ismerősét megbántani, pedig őszintének kellene lennie. Válassza az igazságot és lelkiismerete is tiszta marad!

Ikrek (május 21.–június 21.) – A hozzáállására nem lehet panasz, hiszen ön mindent megtett valamiért, de mégis úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni. Nem egy jó érzés, de van, hogy el kell engedni a dolgokat.

Rák (június 22.–július 22.) – Kissé kaotikus lehet a mai nap az ön számára, de a zűrzavaros délelőttöt valamelyest nyugodtabb délután követhet. Munka után hódoljon egy hobbijának, hogy kikapcsoljon.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Legyen figyelmes, járjon ma nyitott szemmel, mert olyasvalamire jöhet rá így, amire már régóta keresi a megoldást. Ezután új értelmet nyer majd pár dolog.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Ön bizonyította már, hogy komoly feladatokat is meg tud oldani. Ezért ne rémüljön meg, ha egy felelősségteljes munkát bíznak magára. Egészen biztosan meg fogja oldani!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Titkon bízott benne, hogy bekövetkezik valamilyen szerencsés fordulat az életében, amire ma felcsillan a remény. Ne habozzon két kézzel meg is ragadni a lehetőséget!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Úgy érzi, valaki egy ideje áskálódik ön ellen. Próbáljon meg higgadt maradni és csak tenni a dolgát, nem vitát kezdeményezni. Ne kiabálva, észérvekkel győzze meg!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Minden terve a napra nézve dugába dől. Bármilyen pontosan is osztotta be a napját, a sok plusz feladat keresztülhúzza. Motiválja az, hogy kivívhatja mindenki elismerését.

Bak (december 22.–január 20.) – Ma a romantikáé lesz a főszerep. Párja egy esti meglepetéssel készülhet, a kedvességét pedig illene viszonoznia. Főleg, ha ön mostanság figyelmességből nem volt éppen jeles.

Vízöntő (január 21.–február 20.) – A vonzereje, önbizalma az egekben, ezért szinte csak azt nem hódítja meg, akit nem akar. Azonban, ha párja van, jobb visszafogni a csábításokat, mert könnyen megbánhatja.

Halak (február 21.–március 20.) – Az ön jó tulajdonsága, hogy hiába utasítják el, újra és újra megpróbálja. Ha tényleg ennyire fontos önnek valami, akkor tartson ki mellettük a végsőkig. Higgye el, meglesz a jutalma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!