Horoszkópok

2014.09.28. 13:47

Napi horoszkóp - A Bakot ma mintha kicserélték volna

A Kos rendkívül kreatív lehet ezen a napon.

Kos (március 21.–április 20.) – Hétfő ide vagy oda, nagy kedvet érez majd mindenhez, és a csillagok állása miatt rendkívül kreatív lehet a mai napon. Engedje szabadjára a fantáziáját és bontakoztassa ki tehetségét.

Bika (április 21.–május 20.) – Igenis készen áll a nagy dolgokra is! Ha munkahelyén megbízzák ma egy eddiginél nagyobb volumenű feladattal, ne ijedjen meg a lehetőségtől, hanem ragadja meg az alkalmat!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Egyszerűen imád segíteni másokon, mivel ön egy igazi csapatjátékos. Ma a munkahelyén ezt a képességét fogja ismételten csillogtatni, ami miatt elismerő szavakra számíthat.

Rák (június 22.–július 22.) – Remek ötletekkel fog ma előállni, csak a stílusán kell még egy kicsit finomítania. Tudását ugyanis elismerik, de az előadásmódja miatt nehezebben fogadják be az elképzeléseit.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Valamiben csalódás fogja érni a ma, de nem kell megijednie, mert ez előnyére válik majd. Illetve, ha nem hagyja annyiban, könnyen meg is fordíthatja a dolgokat.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Kedves Szűz! Ne búsuljon, mert elmúlt a hétvége, ugyanis ez a hét valami szépnek és újnak a kezdetére nyit majd ajtót. Bátran lépje csak át a küszöböt!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Elsőre nehéznek tűnő, de valójában remek kiugrási lehetőséget biztosító feladatokat kaphat ma. Ragadja meg a lehetőséget és bizonyítson, hogy megérett a nagy dolgokra!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Talán kicsit szürkébb napokat él át mostanság, és a mait is ilyennek éli majd meg. Azonban minden vihar után kisüt a nap, és rájön, hogy a mostani időszak is csak átmeneti.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem szabad ennyire tartani az új dolgoktól. Legyen nyitott a változásra és rengeteg szép új élményben lesz része. A múltat pedig elég csak megőriznie, nem kell elfelejtenie.

Bak (december 22.– január 20.) – Szinte magára sem ismer a környezete, mintha kicserélték volna. A stílusváltás remek hatással volt önre és magabiztossággal ruházta fel. Vesse be bájait!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma egy igen komoly választás elé fogja állítani az élet, amiben csak akkor dönthet rosszul, ha hezitál. Egyik vagy másik oldal mellett le kell hogy tegye a a voksát!

Halak (február 21.– március 20.) – Munkája közepette megfeledkezik azokról, akik mindig ott voltak ön mellett. Nem szabad kizárnia az életéből a régi barátokat, szorítson nekik is helyet ma a zsúfolt időbeosztásában.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!