Horoszkópok

2014.04.18. 15:22

Napi horoszkóp - A Bika bár pihenne, egész nap az ünnepre készülődik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Ez a hétvége a családé, az ünneplésé, tervezzenek közös kirándulást a szabadba, fedezzenek fel eddig még ismeretlen tájakat. A Kos különösen hajlamos lesz ma a nosztalgiázásra.

Bika (április 21–május 20.)
– A húsvéti ünnepek alatt a Bika legszívesebben visszavonulna egy jó könyvvel, és egész nap olvasgatna. Ehelyett süthet-főzhet egész nap és fogadhatja hétfőn a locsolókat.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Szánja a húsvétot pihenésre, kikapcsolódásra, ne tervezzen be rokonlátogatásokat, nem erről kell szólnia az ünnepnek. Amire igazán vágyik: egy romantikus este a kedvesével.

Rák (június 22–július 22.)
– A Ráknak nem különösebben ünnep a húsvét, maximum a sonka, a főtt tojás, a torma és a kalács az, amit igazán szeret benne. Egy a fontos: azt tegye, amihez igazán kedve van.

Oroszlán (július 23–augusztus 23.)
– Az Oroszlán vidáman veti bele magát az ünnepi előkészületekbe, egész nap sürög-forog, hiszen sok vendéget vár húsvétra. Próbáljon ki egy új receptet, meglátja, sikere lesz!

Szűz (augusztus 24–szeptember 23.)
– Bár eddig nem volt szokása, épp itt az ideje, hogy szakítson a hagyományokkal, és a húsvéti ünnepeket ne a négy fal között, hanem egy fürdőhelyen töltse a kedvesével.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Nagy meglepetés készülődik a Mérlegnek húsvétra. Egy régóta nem látott, kedves családtagja látogatja meg önt az otthonában. Főzzön neki finom ételeket!

Skorpió (október 24–november 22.)
– Kirándulni az erdőben, hallgatni a madarak csicsergését, beszívni a friss tavaszi levegőt, elkölteni a sonkát és a tojást a szabadban – erre vágyik a Skorpió húsvétkor.

Nyilas (november 23–december 21.)
– A Nyilas örömmel készülődik a húsvétra, a lakást és a lelkét is díszbe öltözteti, így várja Jézus feltámadását. Egy kedves ismerőse meglepheti önt a napokban.

Bak (december 22–január 20.)
– Mivel a családjában sok a kisgyermek, ezért különösen szép ünnep lesz önnek az idei húsvét. A hímes tojások elkészítésének már ma kezdjen neki, ne hagyja az utolsó pillanatra.

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Kedves Vízöntő! Fontos, hogy szánjon önmagára is időt, mi-után kitakarította, kicsinosította az egész lakást, megfőzte a tojást és a sonkát és megfestette a piros tojásokat.

Halak (február 21–március 20.)
– A Halak nagy természetkedvelő, és a húsvét kiváló alkalom arra, hogy kint az erdőben töltse az egész napját. A családi szabadtéri sütögetés lesz az ünnep fénypontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!