Horoszkópok

2015.11.18. 19:48

Napi horoszkóp - A Bika bízzon jobban magában!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Ma lehet kissé gyanakvóbb az átlagosnál, ugyanis valaki megpróbálja majd megvezetni. Nem árt az óvatosság, aztán, ha kiderült a turpisság, szakítsa meg kapcsolatát az illetővel!

Bika (április 21.–május 20.)
– Jobban kellene bíznia magában, mert mások is csupán a hozzáállásuknak köszönhetik, hogy jelenleg előrébb tartanak, mint ön. Higgye el, hogy minden csak magán múlik!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valami, amiről nem is gondolná, hogy egyszer még hasznos lehet, hosszú távon fogja meghatározni az életét, csak még nem tud róla. Csak időt kell adnia a dolognak!

Rák (június 22–július 22.)
– Semmi kedve nincsen ma mások által trehányul elvégzett munka után takarítani. Éppen elég baja van így is, nem hiányzik még egy probléma. Valahogy húzza ki magát az ügy alól!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Valaki megkérte egy szívességre, de sem ideje, sem kedve hozzá. Egy kis figyelmesség biztos jólesne az illetőnek, így most az egyszer megemberelhetné magát!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Tudni fogja, hogy mikor van itt az idő! Megpróbálnak majd belebeszélni, de most nem szabad másra hallgatnia, mert ebben a kérdésben csak és kizárólag ön dönthet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Tudja, hogy nem igazán helyes, amit tesz, de az, hogy tilosban járkál, rendkívül feltüzeli. Egy kevéske csibészségtől még senkinek sem lett baja!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ha ön jelenleg magányos, akkor az elkövetkezendő napokban jó eséllyel megtalálhatja a szerelem! Ha ön is szeretné, csak járjon nyitott szemmel, és legyen kommunikatív!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ha egy kicsit egyedül érzi magát, nyugodtan forduljon családjához segítségért! Rájuk minden körülmény közepette számíthatott, így van ez most is! Beszélje ki a gondjait!

Bak (december 22.–január 20.)
– Már nagyon vágyik egy kis sikerre, hogy tudja, jó úton halad a céljai felé. Érheti egy apró részsiker ma, ami majd kellőképpen megerősíti, és nagy lendületet ad a továbbiakhoz!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Túlköltekezte magát, és még mindig nem akar leállni. Elképzelhető ugyanis, hogy a napokban elutazik majd valahova. Utána tényleg meg kell szorítani a nadrágszíjat!

Halak (február 21.–március 20.)
– Néha jó elmélázni a múlt dolgain, de a túlzott nosztalgiázással megbánthat valakit, aki nagyon szereti magát! Azt hiheti, hogy a jelenlegi helyzettel talán nem eléggé boldog.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!