Napi horoszkóp - A Bika csakis a jövővel foglalkozzon

2014. december 03., 00:01
komment
Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kos (március 21–április 20.) – Könnyen felbosszanthatja magát apró-cseprő dolgokon a mai napon. Kerülje a nagy erőfeszítést igénylő teendőket és próbálja minél kényelmesebbé tenni a napot.

Bika (április 21–május 20.) – A mostani napok teljes érzelmi odaadást követelnek öntől, nem szabad visszatekintenie a múltba. Csakis a jövővel foglalkozzon és akkor a boldogság is meg fogja találni.

Ikrek (május 21–június 21.) – Nagyon szeretne segíteni egyik közeli barátján, de az ügy roppant kényes, mert tudja, hogy könnyen megbánthatja. Biztosítsa támogatásáról, a többit pedig bízza rá!

Rák (június 22–július 22.) – Végre úgy tűnik, hogy megtalálta számításait. Nem volt könnyű küzdelem, míg eljutott idáig. Most már ne rontsa el azzal, hogy túllihegi a dolgot. Tudni kell megállni is!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Sokszor nagyon nehéz kimondani az igazságot, vagy beismerni valamit, de ha tovább feszíti a helyzetet, akkor könnyen elmérgesedhet. Jobb túlesni a dolgon hamar!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Ahhoz, hogy élvezni tudja az élet minden percét, a felesleges dolgoktól végleg meg kell szabadulnia. Tartsa szem előtt a mondást, az embernek arra van ideje, amire szeretné!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Mostanság nem jut annyi idő azokra a dolgokra, amik igazán fontosak önnek. Emiatt kicsit feszülté vált és mogorván viselkedik azokkal, akik nem szolgáltak rá.

Skorpió (október 24– november 22.) – Ne tervezzen nagy dolgokat a mai napra, elégedjen meg inkább a rutinfeladatokkal. Próbálja átvészelni a délelőttöt, mert a délután már a pihenésé lesz, az este pedig a barátoké!

Nyilas (november 23 – december 21.) – Hamarosan kilábal az anyagi nehézségekből és tervezheti tovább a jövőjét. Nem sokára megveheti, amire annyira vágyott, már csak egy kicsit kell spórolnia!

Bak (december 22– január 20.) – Ön is meglepődött, hogy nyomás alatt mennyire jól teljesített. Talán többször kellene a szokottnál kicsit többet kockáztatnia, és akkor feljebb léphetne a ranglétrán is előbb-utóbb.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Ma mindenképp kerülje a vitákat párjával, mert csak olyat mondana neki, amit később maga is megbánna. Menjen a vita elébe és inkább kedveskedjen neki valamivel!

Halak (február 21– március 20.) – Egyik kellemes elfoglaltságából erőt és ihletet is meríthet. Fontos, hogy pozitívan tekintsen az ön előtt álló feladatokra, mert akkor lényegesebben jobban tud majd teljesíteni.

2014. december 03., 00:01

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...