Horoszkópok

2014.11.13. 15:47

Napi horoszkóp - A Bika irigylésre méltó kapcsolatban él párjával

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon jó hangulatban telik majd a délután, remek társaságot fog ki, így pedig repül az idő. Az estét már az otthon melegében tölti, a napot pedig egy pompás hír koronázhatja meg.

Bika (április 21.–május 20.) – Irigylésre méltó kapcsolatban él párjával, de ön mégis néha elégedetlen. Valahogy folyton bizonyosságot akar szerezni partnere érzéseiről, holott igazán megnyugodhatna végre!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Teljesen más fordulatszámon pörög délelőtt, mint általában, a munkával is rekordidő alatt végez majd. Nem várt szabadidőhöz jut így, amit érdemes felhasználnia egy kis rendrakásra!

Rák (június 22.–július 22.) – Jó kedve kihatással lesz az átlagos, mindennapi teendőkre. Ugye, hogy pozitív hozzáállással mennyivel könnyedebb minden? Minden napnak így kellene nekimennie!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Próbáljon arra gondolni, hogy mit nyerhet a kialakuló új helyzettel, és ne azon rágódjon, hogy mit veszíthet. Néha szükség van egy kis változásra, önnek pedig a legjobbkor jött!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Nem tudja kellőképpen kiélvezni a munkája gyümölcsét, ha folyton valaki újabb és újabb feladatokkal bombázza. Ma, amint végzett a saját dolgaival, kezdje meg a hétvégét!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon jól megy sora, és a mai napon is csak dicsérni tudják majd munkáját. Vannak, akik irigykedve figyelik, de ne rontsa el saját örömét azzal, hogy egyáltalán meghallja őket.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Kipihent és teljesen fitt még a hét utolsó munkanapján is. Buzog a tettvágytól és nem érez akadályt. Ha ennyi energiája van, este fordítson időt a barátaira is!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha nem tanúsít kellő odafigyelést egy ügyben és megpróbálja egy vállrándítással elintézni, annak komoly következményei lehetnek. Pedig amúgy bagatell dolog!

Bak (december 22.–január 20.) – Úgy érzi, hogy elszalasztott egy soha vissza nem térő lehetőséget. Nem kell elkeserednie, a hétvége tökéletes alkalmat kínál majd arra, hogy javítson. Sőt, akár már ma este!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Mélyen elásott problémái vannak problémái. Jobb lenne ezeket felszínre hozni és megbeszélni a közeli barátokkal. Hallgassa meg a véleményüket, és talán meg is oldódott minden.

Halak (február 21.–március 20.) – Több akadályt is le kell még küzdenie, mielőtt átadhatja magát a hétvégének. Olyan feladatok is várják, amik már régóta húzódnak, de ezek után lesz csak igazán édes a pihenés.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!