Horoszkópok

2015.02.26. 11:08

Napi horoszkóp - A Bika lazítson kicsit!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Bár nagyon nehézkesen fog indulni a hét utolsó munkanapja, de kora délutánra csúcsformába jön és egy nagy hajrával leküzdi az akadályokat még a hétvége előtt.

Bika (április 21.–május 20.) – Kicsit lazítson végre! Nem mindenki arra pályázik, hogy bosszantsa magát és keresztbe tegyen önnek. Jobb a békesség, inkább csak gondoljon a hétvégi programokra már ma!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Pillanatnyilag minden rendben van, de a délután folyamán olyan híreket kaphat, amik kicsit átírhatják az elkövetkezendő napokat. Pánikra azonban semmi gond!

Rák (június 22–július 22.) – Remek tervei és még jobb lehetőségei nyílnak majd a nap folyamán ezek megvalósítására, azonban a sikertől a dolgok pontos összehangolása választja csak el.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Ha kritikát fogalmaz meg valakivel szemben, akkor jól gondolja meg, hogyan tálalja a dolgot, mert ha nem eléggé tapintatos, könnyen megbánthat valakit!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Fontos döntést kell meghoznia a hétvégén, amire jobb előre felkészülni. Bárhogy is alakuljon, ebbe most nem szabad hagynia, hogy beleszóljanak az érzelmei!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nem mindenkinek olyan egyszerű egy feladat, mint önnek, ezért előnyre is szert tehet kollégáival szemben. Esetleg segíthet nekik, hogy népszerűbb legyen. Ön dönt!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma tegyen félre minden kötelességet és foglalkozzon csakis kizárólag magával. Régen volt olyan, hogy azt tehette, amihez kedve van. Legyen ez az ön napja!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Pontos terve van a hét utolsó munkanapjára, és még ha valami közbejön is maximálisan felkészülten tudja majd fogadni. Ma sehol sem lehet magán fogást találni!

Bak (december 22.–január 20.) – Ma minden az előadáson fog múlni! Ha kellőképpen határozottan lép fel, akkor egész biztosan nyert ügye lesz! Az elképzelése ugyanis önmagáért beszél, csak tudja megértetni!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Nem bír megülni egy helyben, folyamatosan csinálna valamit és rendkívül kommunikatív lesz egész nap. Ennek köszönhetően egy fontos új ismeretségre tehet szert!

Halak (február 21.–március 20.) – Váratlan, izgalmas helyzetek teszik majd izgalmassá a napját, ráadásul egy régi barátság válhat többé, talán szerelemmé a napokban. Adjon egy lehetőséget a dolognak!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!