Horoszkópok

2016.01.12. 14:59

Napi horoszkóp - A Bika legyőzhetetlen volt az utóbbi napokban, itt az ideje, hogy pihenjen!

A Vízöntőre új lehetőségek várnak a mai napon.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- A nap folyamán minél kedvesebben viszonyul embertársaihoz, annál messzebb juthat személyes céljait illetően. Tapasztalja, hogy egy kevéske jó modor csodákra képes!

Bika (április 21.-május 20.)
- Legyőzhetetlen üzemmódban volt az utóbbi napokban, amikor tényleg minden összejött! Azonban elfogyott a lendület, és csak most tűnt fel, hogy a végletekig kimerült. Pihenjen!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Úgy érzi, hogy az ön körül lévő emberek csak akkor érdeklődnek a hogyléte felől, amikor várnak magától valamit. Ha tényleg így van, akkor szortíroznia kell az ismerőseit!

Rák (június 22.-július 22.)
- Nem lesz egy egyszerű délutánja, valahogy anélkül kellene túlélnie, hogy magára sóznának egy nagyobb feladatot. Most semmi kedve hozzá, és lenne más dolga is.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Biztos lehet benne, hogy a kemény munka előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Így a kezdeti nehézségek miatt feleslegesen fájdítja a fejét, jönni fognak az eredmények!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Az első lépéseket mindig nagyon nehéz megtenni, de utána már minden megy a maga útján. Próbáljon meg erőt venni magát és megtenni azt a bizonyos első lépést!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Most egy percet sem szabad vesztegetnie mélázással, egyből meg kell ragadnia a lehetőséget két kézzel, hogy jelentős előnyre tudjon szert tenni vetélytársaival szemben!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Ma egy szalmaszállal se mozdítson meg többet, mint amennyit szükséges, mivel mások miatt amúgy sem tudna több munkát végezni, még akkor sem, ha éppen szeretne.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Az utóbbi időben minden figyelmét az anyagi helyzete kötötte le, és minden cselekedetét ez határozta meg. Nyugodjon meg, lassacskán rendeződni fog a helyzet!

Bak (december 22.-január 20.)
- Az egyik barátjának most nagy szüksége van egy őszinte beszélgetésre. Mondja el neki kendőzetlenül, amit gondol, és meglátja, hogy nagyot fog ezzel segíteni barátján!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Csupa új lehetőség várja a nap folyamán, amik között bőven lesz ideje válogatni. Igazán irigylésre méltó helyzetben van, ne rontsa el érdektelenséggel!

Halak (február 21.- március 20.)
- Érdekes híreket kapott, amiknek tényénél sokkal furcsább, ahogy reagált rájuk. Igazán mélyen érintették a hallottak, és ez elgondolkodásra késztette. Lehet, hogy másnak volt igaza?










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!