Horoszkópok

2015.05.25. 07:31

Napi horoszkóp - A Bika ma ne hozzon meg fontos döntéseket!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Éppen, hogy befejezte egy fontos feladatát, máris megtalálja egy másik. Azonban ez kedves lesz a számára, hiszen az érdeklődési köréhez nagyon is passzoló kihívásról van szó.

Bika (április 21.–május 20.)
– A legjobb, ha a mai napon nem hoz fontos döntéseket, nem ír alá szerződéseket, megállapodásokat. Olyanokkal találkozhat ugyanis, akik megpróbálják rászedni.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Megpróbálja elferdíteni a valóságot, kicsit kiszínezni a torznak tűnő képet, azonban ettől még nem jön helyre az, ami elromlott. Nincs mese, tovább kell lépnie!

Rák (június 22–július 22.)
– Egy hosszú távú terve érhet ma be, ami teljesen váratlanul éri, mert csak később remélt eredményt belőle. Remek érzés lesz learatni a jól végzett munka gyümölcsét!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Megerőltetőnek érez minden feladatot, nehezen megy még a rutinmunka is. Délután tegyen félre mindent, és pihenjen! Holnap új nap, új lehetőségek!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Nagyon jól tudja, hogy előbb, vagy utóbb de ki fog derülni a turpisság. Jobb, ha inkább ön előáll a dologgal, így sokkal kevésbé lesz kellemetlen a szituáció.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ma különösen sebezhető hangulatban lesz, ugyanis minden, amit mondanak önnek sértésnek, vagy provokációnak vél majd. Próbálja kicsit viccesen felfogni a dolgokat!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Tudatosabban kellene kezelnie a napi ügyeit, és komolyabban venni egy bizonyos feladatot. Ha sikerül ezt magára erőltetnie, akkor remek eredményt fog ma elérni!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem úgy sikerült felvennie a ritmust a hét elején, ahogy általában szokta, és még most sem találja magát. Életkedvet kell merítenie, mert nagy dolgok állnak ön előtt!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ne kommentálja a feladatot, tűnjön az akármilyen nehéznek is elsőre. Kevés ideje lesz rá és valóban terhes lehet a dolog, de nagy kiugrási lehetőséggel kecsegtet! 

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Hosszú távra kellene gondolkodnia, mert a jelenlegi elképzelései nem az állandóságon és a következetességen alapul. Ne gyorsan akarja megoldani a problémát!

Halak (február 21.–március 20.)
– Túl szigorú volt magához az utóbbi időben, rengeteg munka mellett, semmi pihenést nem engedett meg magának. A feltöltődésre is kell fordítani elég időt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!