Horoszkópok

2014.08.27. 11:57

Napi horoszkóp - A Bika ma szerelmes hangulatban van

Valaki ma új színt vihet a Rák életébe.

Kos (március 21–április 20.) – Kedves Kos! Óvakodjon ma attól, hogy hirtelen hoz döntéseket, ugyanis katasztrofális következményekkel járhat a családjára nézve. Koncentráljon inkább a napi feladataira.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika ma szerelmes hangulatban van, teljes a belső harmóniája, egész nap mosolyog, szinte madarat lehet vele fogatni. Ne feledkezzen meg egy családtagja születésnapjáról!

Ikrek (május 21–június 21.) – Ne halogassa tovább a fogorvos felkeresését, lássa be, hogy a népi „pálinkamódszer” már nem használ. Minél előbb rászánja magát, annál hamarabb elmúlik a fájdalom.

Rák (június 22–július 22.) – Valaki ma új színt vihet a Rák életébe. Előszörre rámenősnek látszik az illető, ám idővel ön is rájön, hogy semmi rosszindulat nincs benne, kizárólag csak jót akar önnek.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Kedves Oroszlán! A csillagok tanácsa szerint ma ne álljon ellent a kínálkozó lehetőségnek. Ha sokat gondolkodik, elszalasztja az alkalmat, amit később meg fog bánni.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Egy munkahelyi folyosói pletykából ma olyan információkat tudhat meg saját magáról, ami még köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Amit tehet: elengedi a füle mellett.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Kedves Mérleg! Ne eméssze tovább magát, ha nem tud dönteni, akkor egyszerűen napolja el a döntést. Várja meg, míg tiszta fejjel tud gondolkodni, addig ne erőlködjön.

Skorpió (október 24– november 22.) – A Skorpió okosan teszi, ha elkezd tartalékokat gyűjteni és így felkészül a váratlan helyzetekre. Jobb előre gondolkodni és kellemesen csalódni, mint kapkodni, amikor már muszáj.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Nyugtalan időket él mostanában a Nyilas, talán egy utazás az, ami kizökkenthetné ebből a feszültségből. Nézzen szét a last minute utak között, biztos talál kedvére valót.

Bak (december 22– január 20.) – Kedves Bak! Ha nem hagyja abba időben a fantáziálást, akkor még saját maga is elhiszi a meséit. Okosabb lenne, ha a racionalitás talajára lépne, mert környezetének elege lesz önből.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő ma megengedhet magának egy csipetnyi luxust, megvásárolhat valamit, aminek nem nézi meg az árát. Ne legyen lelkifurdalása emiatt, hisz megdolgozik a pénzéért.

Halak (február 21– március 20.) – Két tűz közé kerülhet ma a Halak, és nem is igazán tud kimászni ebből a helyzetből. Mást nem tehet, bízza magát a vakszerencsére vagy a véletlenre, no meg az időre.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!