Horoszkópok

2015.03.27. 13:17

Napi horoszkóp - A Bika ne zárkózzon el ennyire az új dolgoktól!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagyon jóízűt, tartalmasat beszélgethet barátaival, valamint igazán elmélyedhet bizonyos dolgokban. Remek alkalmat kínál a nap a tanulásra, fejlődésre, tervezésre!

Bika (április 21.–május 20.)
– Nem szabad ennyire elzárkózni az új dolgoktól. Legyen befogadóbb és meglátja, hogy sokkal könnyebb dolga lesz. Kicsit vállalkozóbb szelleműnek kellene ma lennie!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Éppen feladná a küzdelmet, amikor segítség érkezik. A felmentő seregnek köszönhetően egy csapásra megoldódik a probléma és nyugodt mederben folyhat tovább a hétvége.

Rák (június 22–július 22.)
– Ma akkor lesz a leghatékonyabb a házi munkákban, ha egyedül teheti a dolgát és nem zavarja senki. Máskülönben könnyen átcsaphat beszélgetésbe a nagy rendrakás.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Elég szélsőségesen viselkedik néha, ugyanis van, ami miatt képes kikelni magából, de van olyan is, amikor megalszik a tej a szájában. Néha a párja se tudja, mire számítson.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Kitartóan menetel a céljai felé, még hétvégén is folyton azon jár az esze, hogy hogyan tudna jobban teljesíteni a munkahelyén. Megszállottságával elnyeri jutalmát!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Mindenki hibázik néha, még ön is! A legfontosabb, hogy tanuljunk a hibáinkból, mert akkor tudunk fejlődni, egyről a kettőre jutni. Ne csüggedjen, tekintsen előre!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Régóta keresi a szerelmet, és sokszor úgy volt, hogy feladja a próbálkozást. A hétvégén megismerkedhet egy igazán különleges személlyel. Talán ő lenne az, akire várt?

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Ma hasznos lenne, ha megpróbálna kommunikatív lenni, mert olyan emberekkel találkozhat, akik sokat lendíthetnek a karrierjén. Legyen meggyőző!

Bak (december 22.–január 20.)
– Még csak véletlenül se nyomja el, amit érez! Ha nem mutatja ki az érzéseit, hogy tudhatná meg a másik, hogy ön mit szeretne tőle. Vállalja fel őket és viselkedjen bátran! 

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Azért, hogy segítsenek az egyik közös barátjuknak, egyik olyan ismerősével kell majd töltenie a napot, akit nem szívlel. A nap végére meg fog lepődni, milyen jól kijöttek!

Halak (február 21.–március 20.)
– Lehet, hogy ma egy helyzet azt kívánná, hogy ne az legyen, aki valójában. Semmi esetre se mondjon ellent saját magának! Tartsa magát az elveihez és minden helyre jön!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!