Horoszkópok

2015.11.17. 19:24

Napi horoszkóp - A Bika párlapcsolati gondokkal küzd!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– A mai nap, mint egy oroszlán, úgy védi majd azokat az ügyeket, személyeket, akikben hisz. Beosztottainak rendkívül imponál a magatartása, ezentúl bátran számíthathat ön is rájuk!

Bika (április 21.–május 20.)
– A párkapcsolati problémáik nem tartoznak az ég adta világon senki másra, csak magukra. Önnek sem esne jól, ha párja esetleg más vállán sírná ki a bajait.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ne engedje, hogy valaki azért, mert jóindulattal viseltetett irányába, elszívja teljesen az energiáit. Terelgesse, amíg az meg nem áll a saját lábán, de egy perccel se tovább!

Rák (június 22.–július 22.)
– Először egy kicsit terveznie kellene, pontosan meghatároznia, hogy mire vágyik az élettől. Ha ez megvan, akkor szigorúan tartva magát az elképzeléseihez, járja végig a kitűzött utat!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Olyan sokáig ment egy bizonyos dolog után, hogy olyan titkokra is fényt derített, amiket nem akart tudni. Most viszont ön dönt, mihez kezd az így kapott információkkal!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Az az érzése, hogy bármit tesz vagy mond, mindig ugyanott akad meg. Ma próbára hívhatja saját magát, és végre átlendülhet azon a bizonyos holtponton!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Pontosan tisztában van azzal, hogy rengeteg időt fog igénybe venni egy bizonyos ügy, de ennek ellenére sem hátrál ki a feladat elől. Nagyon dicséretes a hozzáállása!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma semmi esetre se vállaljon felesleges kockázatokat, mert könnyen beletörhet a bicskája egy nagyobb feladatba. Így pedig az egész nap elúszhat!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Valaki végre-valahára tisztázta egy rázós ügyben, így bebizonyosodott, hogy ártatlan. Azt azért jobb, ha nem felejti, kik voltak, akik maga ellen vallottak.

Bak (december 22.–január 20.)
– Egy igen kényes ügyben kérnek öntől tanácsot a nap folyamán. Maga pedig akkor tud segíteni, ha az igazat mondja, és nem azt, amit az illető hallani akar!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ha minden lehetőséget megragad most, akkor az elkövetkezendő napokban jó eséllyel változtathat karrierje menetén. Bátran kísérletezzen tovább!

Halak (február 21.–március 20.)
– Irigylésre méltó helyzet, ugyanis mind a munkájában, mind otthonában remekül teljesít. Harmónia köszönt be az életébe, amit most jó ideig fenntarthat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!