Horoszkópok

2014.09.16. 19:22

Napi horoszkóp - A Bika próbáljon ki ma valami újat

A Vízöntő járjon nyitott szemmel a világban, így akár egy új románcra is lelhet.

Kos (március 21–április 20.) – Kicsit bizonytalannak érezheti ma magát, főleg a munkahelyén adódhatnak gondok. Próbáljon ma a háttérből szemlélődni és akkor nyugodtan átvészeli majd a napot.

Bika (április 21–május 20.) – Ön rajong a bevett dolgokért, elég konzervatív típus az élet minden területén. Ma azonban próbáljon ki valami újat, legyen az akármi. Meglátja, hogy élvezni fogja a szokatlant!

Ikrek (május 21–június 21.) – Valakinek ma nagy szüksége lesz az ön segítségére. Ne habozzon segítő kezet nyújtani neki, hiszen volt, amikor ön volt szorult helyzetben és bátran számíthatott az illetőre.

Rák (június 22–július 22.) – Nagyon sokat törődik a munkával, míg a magánéletével, valamint az egészségével egyáltalán nem. Fontos a karrier, de próbáljon megmaradni az arany középúton.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Fontos , hogy megőrizze a jó humorérézékét a mai nap folyamán, mert a könnyedséggel sok felesleges izgalomtól megkíméli majd magát. Szerelmi téren változás várható.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Irigylésre méltó ember, mert rendkívül pozitív személyiség. Nehezen lehet kedvét szegni, ma pedig különösen igaz lesz ez. Ha az idő is engedi kiránduljon kedvesével!

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Tökéletesen látja a célokat maga előtt és eltökélt, hogy azokat mindenáron el is érje. Most közel is került hozzájuk, csak ne hallgasson senkire se, aki lebeszélné az álmairól.

Skorpió (október 24– november 22.) – Úgy érzi majd, mintha egy örökkévalóság lenne a mai nap. A munkahelyén is csak úgy vánszorog majd az idő. Próbáljon koncentrálni egy feladatra és gyorsabban elmegy a nap.

Nyilas (november 23 – december 21.) – Fontos az életen át tartó tanulás, ezért felnőtt fejjel is legyen nyitott az újra. Fogadja el, ha valaki kijavítja, ugyanis a tanácsával nem basáskodni akar, csak jót önnek.

Bak (december 22– január 20.) – Ideje lenne párkapcsolatával is foglalkoznia, mert kedvese több figyelmet érdemelne, mint amennyit jelenleg kap öntől. Lepje meg például egy ízletes vacsorával!

Vízöntő (január 21– február 20.) – Járjon nyitott szemmel a világban, mert olyan dolgokat vehet észre a közvetlen környezetében, amiket nagyon régóta keres amúgy. Lehet ez bármi, de főleg egy új románc.

Halak (február 21– március 20.) – Minden kudarc után talpra lehet állni. Ön pedig különösen tudja, hogy kell megfordítani egy vesztes mérkőzést. Az előzőekből erőt merítve tartsa szem előtt, soha nem szabad feladni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!