Horoszkópok

2015.07.22. 09:47

Napi horoszkóp - A Bika próbáljon meg felejteni, túllépni a bánaton!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Végre valahára összeszedett egy kevéske bátorságot és előállt az érzéseivel. Ennek köszönhetően pozitív változás állhat be a szerelmi életében. Élvezze a helyzetet!

Bika (április 21.–május 20.)
– Bármilyen nehéz is lesz, de meg kell próbálnia felejteni! Nem hagyhatja, hogy ez a hangulat magára telepedjen és befolyásolja a mindennapjait. Nem könnyű, de tovább kell lépni!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Valaki már annyiszor megígért önnek valamit, és nem tartotta azt be, hogy már számolni se tudja. Ennek ellenére ismét felült az illetőnek, ezért ne csodálkozzon, ha újra megpróbálja! 

Rák (június 22–július 22.)
– Lehetőleg minél hamarabb zárja rövidre a munkát ma, és igyekezzen haza. Ha lehet, ne vállaljon be semmi plusz feladatot, mert otthon is éppen elég teendő várja majd.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Az utóbbi időben igencsak elhanyagolta a családját, akik ugyan nem neheztelnek, megértik, hogy sokat dolgozik, de már hiányolják önt. Lepj meg őket ma valamivel!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– A megoldás ott van az orra előtt, csak észre kell, hogy vegye. Azonban jó lesz, ha mihamarabb kinyitja a szemét, mert a probléma, amire gyógyírt jelente igencsak égető.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Annyira nem rossz a helyzet, hiszen a táv feléig már eljutott. Ha nincs többre ideje most, akkor egyelőre hagyja félbe, de ne rontsa el az eddigi munkáját azzal, hogy kapkod!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Ma minden lehetőséget használjon ki, hogy az eddig elintézetlen, bonyolultabb ügyek végére érjen! Olyan lelkiállapotban lesz, ami az időigényes feladatoknak kedvez!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy ideje már egy helyben toporog, nem jut előre. Már minden eshetőséget megvizsgált, de nincs ötlete. Lehet, hogy csak egy dologra nem gondolt, a motivációra!

Bak (december 22.–január 20.)
– Úgy érzi, hogy minden a helyére került az életében egy fontos megbízatással. Ezzel kapcsolatban viszont még nem látja elérkezettnek az időt, hogy lépjen.

Vízöntő (január 21.– ebruár 20.)
– Először pontosan határozza meg, hogy mit szeretne, és oda milyen úton kíván eljutni. Tervezés nélkül felesleges bármibe is belefogni, mert lehet kárba vész minden!

Halak (február 21.–március 20.)
– Valami teljesen elvonja a figyelmét a munkáról, és lényegében véve bármiről, amibe csak belefog. Talán nem is önben van a hiba, csak valaki elvonja a figyelmét. Nem lehet?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!