Horoszkópok

2015.10.23. 11:01

Napi horoszkóp - A Bika rendezze el anyagi ügyeit!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Sok mindenre nyitottá válhat a napokban, még olyan dolgokra is, amikről korábban el sem tudta volna képzelni, hogy valaha is érdekelni fogják. Ez van, az emberek változnak!

Bika (április 21.–május 20.) – Fontos önnek, hogy elrendezze még ma egy anyagi jellegű ügyét, amitől ön is megnyugvást remél, ha végre tisztázódik. Szánja hát akkor minden idejét ennek a rendezésére!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Higgye el, egyáltalán nincs egyedül! Önnek talán nem tűnt fel barátja ajánlkozása, ám ő mégis teljes mellszélességgel ott áll maga mögött. Talán kérnie sem kell, és ő egyből segít!

Rák (június 22.–július 22.) – Töltsön a hosszú hétvégéből minél több időt a kedvesével. Az utóbbi időben eléggé elhanyagolták egymást, köszönhetően a sok munkának. Itt az idő pótolni mindezt!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Kissé csökkent a motivációja, és elvesztette valami iránt az érdeklődését. A figyelmét is eltereli valaki, akivel ugyan nem találkozhatnak, de egész álló nap csak rá gondol!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Komoly kétségek gyötrik egy bizonyos ügyet illetően, aminek a megoldásához, ugyan nem tetszik önnek, de csakis egyetlen megoldás létezik, mégpedig az őszinteség!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A lelkesedés, amivel végzi a feladatait, átragad másokra is a környezetében. Örömmel csatlakoznak önhöz a többiek is, és ennek köszönhetően hamar végeznek majd!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Magát sosem kellett félteni, mindig megtalálta az új helyzet kívánta lehetőségeket. Így, amikor újabb változás áll fenn, ön inkább örül, semmint gondterhelt lenne!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Folyamatosan a nyakára járnak, követelőznek a környezetében élők, pedig ön csak segíteni akart, hogy átvállalt pár teendőt. Vagy kilép az egészből, vagy megoldja!

Bak (december 22.– január 20.) – Eddig kissé meg volt kötve a keze, és nem mert semmit sem lépni egy bizonyos ügyben. Ma azonban lehetőség nyílik megoldani végre ezt a problémát. Teljesen felszabadul!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Mielőtt hozzáfog a mai naphoz, el kell döntenie, hogy mit miért csinál. Végig kell gondolnia a teendőit, máskülönben kapkodni kezdhet és feszültté válhat. A viták sem kizártak!

Halak (február 21.– március 20.) – Igazán remek két napja lesz, ha a hétvégét párjával tölti. Régen lehettek már ennyi időt együtt, így használják ki alaposan. Akár el is utazhatnak egyet kirándulni, lazítani!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!