Horoszkópok

2015.02.16. 16:58

Napi horoszkóp - A Bika sündisznószerű viselkedésével csak megbántja a kedvesét

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Két kedves ismerőse nagyon csúnyán összeveszett a minap, és ez az ön közérzetére is kihatással van. Nem tudja véka alá rejteni az érzéseit, és nem is szabad! Próbálja őket kibékíteni!

Bika (április 21.–május 20.)
– Ha megbántották, mint egy sündisznó, összegömbölyödik, és mindenkit kizárva az életéből, magában fortyog. Ezzel a viselkedéssel pedig nagyon megbántja kedvesét.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ma fárasztó kérdésekkel tarthatják fel a munkában, pedig rengeteg feladata lenne. Türelmesnek és segítőkésznek kellene lennie, és valahogy megpróbálni segítséget nyújtani!

Rák (június 22.–július 22.)
– A mai napot próbálja mg az egészség jegyében eltölteni. Csak olyat enni, inni, amiben sok a tápérték, valamennyit mozogni, illetve minél több időt tölteni a szabadban. 

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Megrendült a bizalma olyasvalakiben, akiért tűzbe tette volna a kezét. Akkor hagyta önt cserben, amikor a legnagyobb szüksége lett volna rá. Ebből is tanult és erősödött!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Alig végez egy feladattal, máris kapja a következőt. Bármennyire is bele kellene ásnia magát egyik-másikba, nincs ideje rá. Végezze inkább a rutinfeladatokat!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Ha válaszút elé érkezne ma, és mindegy, hányszor, vagy milyen fontosságú kérdésekben kell majd határoznia, de akkor fog jól dönteni, ha az első gondolatára hallgat. 

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Könnyen kerülhet ma konfliktusokba, ha hagyja, hogy provokálják a munkahelyén és kizökkentsék a ritmusából. Egyszerűen csak ne hallgasson a rosszakarókra!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Egy munkahelyi románc galibákat szülhet az elkövetkezendő napokban. Szerencsére azért könnyen megelőzheti a katasztrófát, ha végig mindenkihez egyenes marad!

Bak (december 22.–január 20.)
– Ne akarjon egyszerre mindent! Ma döntenie kell majd, hogy bevállal-e még valamilyen munkát pluszba. Talán jobban tenné, ha inkább a mostani feladatokkal törődne!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Nem volt túl sok oka az örömre, pedig a boldogság kulcsa ott van az orra előtt. Legyen ma minél többet családja körében, és meglátja, mintha kicserélték volna!

Halak (február 21.–március 20.)
– Eljött a kockáztatás ideje! Munkájában legyen sokkal határozottabb és hozzon bátor döntéseket. Meglátja majd, hogy siker fogja koronázni ezt a taktikát!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!