Horoszkópok

2015.12.30. 15:23

Napi horoszkóp - A Bika számára ennél a napnál tökéletesebbet nem is lehetne találni

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Addig semiképpen se fogjon új feladatba, amíg nem fejezi be azt, ami ön előtt van. Lehet, hogy már megvárja az új év ezekkel a teendőkkel. Ne izguljon és ne kapkodjon!

Bika (április 21.-május 20.)
- Ennél a napnál tökéletesebbet nem is lehetne találni, hogy az eddigi elvarratlan szálakat, ügyeket tisztázza végre! Új év, új lap és új lehetőségek tárháza, ami ön előtt áll!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Az a kényszerképzete támadt, hogy ön ezzel a feladattal nem fog elbírni, mert megváltoztak a körülmények, és jóval nagyobb tétben megy a játék. Ne ijedjen meg a téttől!

Rák (június 22.-július 22.)
- Végre meg tud állni egy kicsit, és nem idegeskedik semmi miatt sem. Alkalma nyílik a nap folyamán egy mély és tartalmas beszélgetésre is az egyik barátjával. Remek nap lesz a mai!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Bár következik egy hosszú hétvége, önnek mégis akad egy nagy feladata. Ez pedig: szembenézni saját magával. A kiegyensúlyozottságához ugyanis hiányzik néhány fontos dolog!

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Csalódott egy bizonyos ügy miatt, mert úgy érzi, hogy mostanság semmi sem sikerül, és ez utóbbi eset csak megerősítette ebben. Szerencsére kellemeset csalódhat ma este!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Minden energiáját mozgósítja, hogy befejezzen valamit még ebben az évben. Törekvését többé-kevésbé siker is fogja koronázni, és azért elégedett is lesz az eredménnyel.

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Felerősödtek ön körül a viták, és csak ront a helyzeten, ha beszáll megvédeni magát. Hogy elkerülje a nagy veszekedést inkább vonuljon a háttérbe!

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Inkább aludjon egyet barátja ötletére, és beszéljék újra a dolgot az új évben. Nem érzi kellőképpen kiforrottnak az elképzelést, így pedig nem szeretne belevágni.

Bak (december 22.-január 20.)
- Élvezze a helyzetet, amit megteremtett magának, és jelenleg ne is forszírozza a változásokat! Dőljön hátra és csak szemlélődjön, mást most nem kell tennie!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- Bár nem szívesen dolgozik ma már tovább, de megkönnyítheti a dolgát, ha egy kicsit tovább bentmarad a munkahelyén. Az esti buli úgyis meg-várja!

Halak (február 21.-március 20.)
- Bőven elég, ha egy üveg finomságot visz a partiba, nem kell túl nagy költségekbe vernie magát! Különben is most alaposan meg kell gondolnia minden egyes forintot.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!