Horoszkópok

2012.10.27. 22:01

Napi horoszkóp - A Bika számára ez a nagy találkozások napja

A Nyilass halassza el az utazást, amit már tervezett!

Dunaújvárosi Hírlap

Kos napi horoszkóp
(03.21.-04.20.)
 
Élje ki nyugodtan a tettvágyát, most a siker előre kódolt. Az Ön bátorságával és az extra adag optimizmusával minden ajtó nyitva áll ugyanis Ön előtt. Önnek nem is kell mást tennie, csak belépni rajtuk és haladnia az úton, amit maga elé kitűzött. Ami az anyagi kérdéseket illeti, most gondmentes napok várhatóak. Ez persze ne ösztönözze Önt könnyelmű lépésekre és felelőtlen pénzkiadásra. 

 
Bika napi horoszkóp
(04.21.-05.21.)
 
Ma van a nagy találkozás napja. Olyan emberrel hozza össze a sors, aki egy életen át elkíséri majd Önt, és jóban-rosszban Ön mellett fog állni. Vele már az első pillanatban megérti magát, megérzi, hogy azonos hullámhosszon állnak, hogy félszavakból is tökéletesen megértik egymást. Kölcsönös rokonszenv hozta össze Önöket, de az őszinteség az, ami össze is tartja majd ezt a kapcsolatot.

 
Ikrek napi horoszkóp
(05.22.-06.21.)
 
Olyan hévvel védi az igazát, hogy szinte nem is engedi szeretteit szóhoz jutni. Egyszerűen képtelenség ma meggyőzni Önt bármiről is, meg van győződve a saját tévedhetetlenségéről. Pedig ha meghallgatna másokat is, rájönne, hogy tévúton jár. De amíg nem nyitott az Önnel ellenkező véleményekre, addig nem fog kinyílni a szeme, illetve mire feleszmél, már nem lesz visszaút. Már csak az lesz a kérdés, akkor ki fog Ön mellett állni?

 
Rák napi horoszkóp
(06.22.-07.22.)
 
Nincs olyan gond, amit ne lehetne megoldani, csak hozzáállás kérdése. No persze, az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a megoldás. Ön mindig a legjobbra, a legtökéletesebbre törekszik, így van esélye arra, hogy a legkellemetlenebb helyzeteket is a saját javára fordítsa, bár eközben gyakran gázol át más embereken. Egyetlen dolog zavarja, sokszor fáj a gyomra. Ne hanyagolja el a panaszt, forduljon orvoshoz, mielőtt késő lenne.

 
Oroszlán napi horoszkóp
(07.23.-08.23.)
 
Meglepő felfedezést tesz. Hála a gondos, aprólékos munkájának, olyan szenzációs az eredmény, hogy még maga sem gondolta volna. Mindenesetre egy darabig tartsa magában és magánál az adatokat, és kérjen tanácsot legjobb barátjától, akiben feltétel nélkül bízik, hogy hogyan és főleg mikor hozza napvilágra kutatásának eredményét. A pontos időzítéssel számos kellemetlenségnek veheti az elejét.

 
Szűz napi horoszkóp
(08.24.-09.23.)
 
A mai napon ne foglalkozzon semmi komoly feladattal. Éljen a szenvedélyének, vagy szentelje a napot a családjának. Nézzen egy kicsit a gyermekei körmére, ellenőrizze a tanulmányi előmenetelüket. Legyen figyelmesebb a partnerével, könnyítsen a gondjain, ugyanakkor nyugodtan vonja be az otthoni tennivalókba. Ez ma nem esik sem az ő, sem az Ön nehezére. Lehet, máskor is szívesen segítene, ha megkérné?

 
Mérleg napi horoszkóp
(09.24.-10.23.)
 
Már csak az a kérdés, hogy Ön érvényesíti-e másokon az akaratát, vagy fordítva. Egy összejövetel lesz ennek a napnak a meghatározója, sok minden megeshet egy ilyen találkozón. Amennyiben magányos, még az sem kizárt, hogy megtalálja a nagy Őt, vagy egy életre szóló elkötelezettséget vállal, de az sem elképzelhetetlen, hogy a család által előírt kötelezettségnek lesz kénytelen eleget tenni.

 
Skorpió napi horoszkóp
(10.24.-11.22.)
 
Borongós hangulatban ébred. A szomorúság, amely mindig elfogja az őszi hónapokban, ma sem távozik Öntől. Gondolatai az elmúlás körül járnak, az életet hiábavalónak érzi. Holott az élet ma kiváltképp csodálatos lehet az Ön számára. Elhalmozhatja figyelmével, kegyeivel. Úgy intézze a dolgait, hogy ezen a napon szerencsével járhat, mindenképpen ejtsen útba egy lottózót. Feltéve, hogy nem keresi a bajt erőnek erejével.

 
Nyilas napi horoszkóp
(11.23.-12.21.)
 
Ma rossz idő lesz, halassza máskorra a tervezett utazást. Nem elég a munkahelyen támadt kisebb szakmai nézeteltérés, családi körben is kisebb vitát kell elrendeznie. Egyik családtagja úgy érzi, hogy Ön kirekeszti az életéből, ezért igencsak neheztel Önre. Minden rábeszélőképességére szüksége lesz, hogy megbékítse őt. Új terveket készít elő arra, hogyan kezelje az ilyen jellegű problémákat. A szerelemben válságot él át.

 
Bak napi horoszkóp
(12.22.-01.20.)
 
Végzi a munkáját, teszi, amit kell, de különleges dolgokra most nem futja az erejéből. Nem unatkozik azonban, mert az a hír foglalkoztatja, amit tegnap hallott. Majd kínos szituációba keveredik a nap során egy hevenyészetten megfogalmazott mondat miatt. Magyarázkodni kényszerül, ami mindig is gyenge pontja volt. Hiába volt rövidebb ez a munkahét, alaposan elfáradt a végére.

 
Vízöntő napi horoszkóp
(01.21.-02.19.)
 
Továbbra is élvezi a csillagok jótékony hatását, ami fokozott aktivitásban és kitűnő erőnlétben nyilvánul meg. Azért arra vigyázzon, hogy ne forgácsolja szét az erejét, hanem koncentráljon a legfontosabb feladataira. Ma ne mondjon véleményt, ítéletet senkiről. Sajnos nem ússza meg, hogy egy komolyabb összeget feladjon a postán. Ha megpróbálna kibúvót keresni, még lekésheti a határidőt, és abból újabb hátránya származhat.

 
Halak napi horoszkóp
(02.20.-03.20.)
 
Ma ismét nagy örömet szerez Önnek, hogy nemcsak a saját életét, hanem másokét is egyengeti, átrendezi, és ily módon, közismert kiegyensúlyozó képességei segítségével sok embernek könnyebbé teszi a mindennapjait. Partnerével ennek ellenére pénzügyi dolgokban nehézségei támadnak. Semmiképpen ne tegyen hamis ígéreteket. A szomszédokkal nevetséges, mégis bosszantó vitára kerül sor. A szerelemben olyan csúcspontokat él meg, amelyekre hosszú ideig még emlékezni fog.

Szeretné tudni, mit hoz a jövő? Kattintson!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!