Horoszkópok

2014.11.10. 15:43

Napi horoszkóp - A Bika számára nagy fordulatok következnek be

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon ágál egy dolog ellen, még csak tudomást sem akar venni az érzésről. Pedig lehet, hogy azzal tenné a legjobbat, ha átadná magát neki. Nézze meg, hogy mi sül ki belőle!

Bika (április 21.–május 20.) – Nagy fordulatok lesznek jellemzők a mai napra. Igazán izgalmas történések elébe néz, valaki olyannal is találkozhat ismét, aki nagy hatással volt önre a közelmúltban.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ha lehet, délutánra ne tervezzen az ég adta világon kívül semmit. Próbáljon meg lazítani és kikapcsolódni! Nem kell mindennap sürögni-forogni, néha lustálkodni is kell!

Rák (június 22.–július 22.) – Valaki mindig az orra alá dörgöl egy rég elfeledettnek hitt ügyet. Önt azonban továbbra is borzasztóan bosszantja a dolog. Ha ennyire zavarja, fejezze be a munkát!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – A hétvégén nem csak erejét, hanem magabiztosságát is visszanyerte. A feltöltődés olyan jó hatással volt önre, hogy ezt az ellenkező nem képviselői is észreveszik ma!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Rengeteg dolga van mostanság, szinte ki sem lát az íróasztal mögül. Fogadja el más segítségét, mert a végén teljesen belerokkan a feladatokba. Csapatban próbáljon játszani!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – A mai nap legfontosabb tanácsa az lehet, hogy minden körülmény közepette is igyekezzen megőrizni a hidegvérét. Próbára teszik majd, de nyugodtnak kell maradnia!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Van, hogy valamihez nem fűlik a fogunk, mégis meg kell csinálnunk. Ma egy ilyen feladattal találkozhat! A jó hír, hogy viszonylag hamar túlesik majd rajta és utána felszabadul.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Nem kell elhamarkodott következtetéseket levonni egy ügyben. Feladni és a menekülést keresni egyből pedig igen buta dolog. Mérlegeljen, és aztán döntsön csak!

Bak (december 22.–január 20.) – A mai nap az ön napja lehet, abban a tekintetben, hogy végre kipihenheti majd magát. Az elmúlt napok, sőt, még a hétvége hajtása után is végre feltöltődhet!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Kissé átláthatatlan lehet a délelőtt a sok teendő miatt. Éppen ezért összpontosítson az eddig elvállalt feladatokra, újabbakba ma már ne fogjon, mert elveszik bennük!

Halak (február 21.–március 20.) – Ma eljöhet a pillanat, amikor választania kell a jól bevált régi mellett és az izgalmas új között. Bárhogy is dönt, előbb jusson eszébe, hogy nem minden arany, ami fénylik!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!