Horoszkópok

2015.08.24. 14:17

Napi horoszkóp - A Bika számára túl gyorsan jött a változás

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Jó sok energiával rendelkezik, amit használhatna bizonyos ügyek megoldására, vagy pár otthoni teendő elvégzésére. Valószínűleg ma úgysem fog kapni új feladatot, így bőven lesz ideje is!

Bika (április 21.–május 20.)
– Egyelőre maga sem tudja, hogy pontosan mit érez, túl gyorsan jött a változás. Talán időt kellene hagynia magának, míg megszokja ezt az új felállást. Minden rendeződni fog!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Tudja, hogy vannak célok, amiket még nem tudott teljesíteni, és az az érzés tört önre, hogy most hamarjában mindent meg kell csinálnia. Vigyázzon, nehogy túlvállalja magát!

Rák (június 22.–július 22.)
– Kisebb egészségügyi problémák üthetik fel a fejüket a nap folyamán, amik közül egyik sem olyan, amit ne lehetne kipihenni egy nagyobb délutáni alvással. Szánjon rá időt!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Ma ráébredhet, hogy azok a változások, amik már egy ideje ott lógnak a levegőben, nem tűrnek halasztást. Itt az ideje, hogy végre a saját kezébe vegye a maga sorsát.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Szerencsére a felmentősereg már látótávolságon belül van, amíg azonban meg nem érkezik, önnek kell helytállnia. Végezze el az önre eső részt és utána majd fellélegezhet!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Személyes ügyek foglalkoztatják ma, és amikor új munkahelyi feladattal látják el, megpróbál azzal minél hamarabb végezni, hogy a saját dolgára gyorsan pontot tehessen!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Az utóbbi időben igencsak szélsőséges volt a hangulata, szinte lehetetlen volt megállapítani, hogyan fog reagálni dolgokra. Ma végre nyugodtabb, őrizze meg ezt!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nagyon rossz tanácsadó lehet ma a harag, így, ha elsőre indulatosan reagálna valamire, inkább hagyja egy kicsit elülni a dolgot. Átgondolva sokkal jobb döntést hoz majd!

Bak (december 22.–január 20.)
– Egy probléma jóval nagyobb lett azóta, hogy besöpörte a szőnyeg alá. Nincs mese, fel kell kötnie a nadrágot, hogy sikerrel vegye, ma ugyanis már meg kell oldania!

Vízöntő (január 21–február 20.)
– Kis alkalmazkodásra lesz szüksége a nap folyamán, az anyagi helyzete úgysem enged választást magának. Ha jó képet vág a dologhoz, akkor sokkal kevésbé lesz fájdalmas!

Halak (február 21–március 20.)
– Várnia kellene türelemmel, nem belekontárkodnia valakinek a munkájába. Ráadásul olyan feladatba szólna bele, amit ön osztott ki valakinek. Adjon még időt az illetőnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!