Horoszkópok

2015.01.11. 19:37

Napi horoszkóp - A Bika szénája remekül áll

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Önnek van egy nagyon jó elképzelése egy dologgal kapcsolatban, mégsem tudja megvalósítani azt. Emiatt sokszor ingerült, pedig higgye el, hogy egyszer sikerülni fog!

Bika (április 21.–május 20.) – Továbbra is remekül áll a szénája, de egy picit még rá kell kapcsolnia, hogy elérje a célját. Ahhoz, hogy öné legyen a siker, hagyja szárnyalni a fantáziáját!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Lehet, hogy egy kicsit elvesztette a lendületét, és nincs is kedve a folytatáshoz, pedig a jövő érdekében talán megérné még egyszer utoljára nekidurálnia magát!

Rák (június 22.–július 22.)
– Nagyon jó meglátásai lehetnek a mai napon, szinte mindent képes lesz megoldani. Azonban igyekezzen nem nagyképűnek mutatkozni ettől, mert ellenszenvessé válhat!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Ma mindkét keze tele lesz munkával, és nem fogják megérteni a többiek, hogy már nem bír el több feladatot. Kitartás, mert hamarosan hosszabb pihenőre vonulhat!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.) – Több váratlan eseményre kell felkészülnie, amik ugyan nem zökkentik ki a kerékvágásból, de elültetik a bogarat a fülébe. Aggodalomra viszont semmi ok!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Összecsaphatnak a feje fölött a hullámok, ha mindent saját maga akar megoldani. Ha nem kér segítséget, akkor nem fogják észrevenni, hogy mennyi teher is van önön.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Egy teljesen új lehetőség vár önre az ünnepek után, ami teljesen felvillanyozza önt. Másoknak azonban nem tetszik annyira, ebből akadhatnak feszültségek.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Valakit nagyon hiányol maga mellől, pedig nagyon sokan ott vannak önnel. Nem teljes nélküle a boldogsága, amit talán el kellene mondania az illetőnek!

Bak (december 22.–január 20.)
– Nem tesz jót önnek, ha folyamatosan csak tűr és tűr. Egyszer határvonalat kell, hogy húzzon valahol. Tisztázza végre az illetővel, hogy nincs ínyére, ha folyton kritizálja önt!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma igazán megmutatkozik majd, hogy ön valójában mennyire is a tettek embere! Bármi gond merül fel a nap folyamán, gyorsan reagálva, gond nélkül simítja majd el.

Halak (február 21.– március 20.) – Nagyszerűen indul ez a hét, nagyon pozitív lesz minden tekintetben. Délután azért pihenjen is egy picit, este pedig kicsit próbáljon meg előre tervezni!











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!