Horoszkópok

2016.01.26. 18:39

Napi horoszkóp - A Bika tudja, hogy ennél többre hivatott

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.)
- Okosan teszi, ha hallgat a megérzéseire és kipróbál valami új dolgot, mert nagy sikerélmény érheti. Az új kihívásokkal szemben kellőképpen nyitottnak kell lennie!

Bika (április 21.-május 20.)
- Ön is nagyon jól tudja, hogy a képességei alapján sokkal többre lenne hivatott, ám valami mégis visszatartja. Lassan eljön az idő, amikor mérlegelnie kell, hogy mi a fontosabb!

Ikrek (május 21.-június 21.)
- Bár egyelőre kevés beleszólása van valamibe, de ez nem maradhat így sokáig. Meg kell találnia a lehetőségeket, hogy nagyobb hangot adhasson a véleményének.

Rák (június 22.-július 22.)
- Nehezen és körülményesen halad a feladataival, fogalma sincs, hogy pontosan mikor érhet a dolgok végére, pedig a határidők rendkívül szorítják. Kérjen segítséget!

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)
- Talán tarthatna végre egy kis szünetet, mert az utóbbi időben annyit foglalkozott mások problémáival, hogy a saját kikapcsolódásáról teljesen meg is feledkezett.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)
- Oka van büszkének lenni valamire, mert nagyon keményen megdolgozott érte, és nem keveset kockáztatott. Élvezze a pihenést és ne folyton a következő feladaton gondolkodjon!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)
- Remekül szokott hajrázni, de vegye figyelembe azt is, hogy most új dologgal néz szembe, így nem lenne célszerű mindent az utolsó utáni pillanatra hagyni!

Skorpió (október 24.-november 22.)
- Rendkívül bosszantja, hogy olyan dolgokért kell elnézést kérnie, amiket nem ön követett el. Belefáradt, hogy mások után takarít, és a változtatáson töri a fejét.

Nyilas (november 23.-december 21.)
- Nagyon jókor jutott egy mellékes munkából egy kis pluszjövedelemhez, ez pedig gondolkodóba ejtette. Még az is megfordult a fejében, hogy pályát változtat.

Bak (december 22.-január 20.)
- Szeretne minél több időt tölteni valakinek a társaságában, de erre jelen körülmények között nincs lehetősége. Azonban, ha elég türelmes, el fog jönni a maguk ideje is!

Vízöntő (január 21.-február 20.)
- A délelőtt még egyhangúan fog teli, de a délután folyamán mindenkinek megmutathatja élénk képzelőerejét. Lehengerlő stílusának köszönhetően az új feladattal is önt bízzák meg.

Halak (február 21.-március 20.)
- Valahogy el kellene érnie az életében, hogy minimálisra csökkentse a feszültséget és a kockázatokat. Talán több időt kellene szánnia a tervezésre, mielőtt cselekedne!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!