Horoszkópok

2015.07.16. 18:06

Napi horoszkóp - A Bika végérvényesen elronthat mindent a párjával

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)
– Nagyon könnyűnek ígérkezik a hét utolsó munkanapja, azonban a látszat csal, és ha nem készül fel lelkiekben egy nagyobb feladatra, akkor akár túlórába is torkollhat a dolog.

Bika (április 21.–május 20.)
– Párjával végérvényesen elronthat mindent, ha továbbra is a munkát választja a kapcsolata helyett. Célszerű mindent elrendezni ma, hogy hétvégén nehogy megint dolgoznia kelljen.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Ki kellene beszélnie azt, ami a szívét nyomja, mert különben teljesen felemészti a probléma. Este menjen és igyon meg valamit a legjobb barátjával, hogy elmondhassa neki a bánatát.

Rák (június 22.–július 22.)
– Nem lesz valami barátságos ma, az biztos. Még a barátaival szemben sem tud maradéktalanul toleráns lenni, hamar felkapja a vizet. Valami tudat alatt bosszantja, amit le kellene zárnia!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Nem alakultak a legjobban a dolgok a közelmúltban, azonban mindig van mibe kapaszkodni. Jelenleg ez a karrierje, ami magasabbra ível, mint bármikor.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Úgy véli, hogy vékony jég, amire lépett, és talán kicsit túllőtt a célon. Azonban jegyezze meg végre, hogy nincs győzelem kellő kockázatvállalás nélkül!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Valaki felajánlotta a segítségét, amit örömmel el is fogad, de ettől az az érzése támad, hogy csökkentek az érdemei. Be kell látnia, hogy egyedül nem ment volna!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Borzasztó keményen robotolt egész héten, szinte alig aludt valamit, és semmit sem szórakozott. Ma elnyeri a jutalmát, végre lezárhatja azt a nagy feladatot, amin dolgozott.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Sajnos vannak, akik nem önnek, hanem maga ellen drukkolnak. Ne vállalja túl magát, mert könnyen beletörhet a bicskája, a bukására pedig egyenesen éheznek páran.

Bak (december 22.–január 20.)
– Szüksége van egy kis sikerélményre, ezért célszerű lenne valamilyen ismerős terepen feladatot vállalnia. Ha az meg van, utána jöhetnek a nagyobb halak!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Úgy érzi, hogy valamit nagyon elszúrt, de ennek semmi alapja nincs. Valaki más lesz a ludas, ami idővel majd úgyis kiderül. Ön maradjon inkább a háttérben!

Halak (február 21.–március 20.)
– Kissé szórakozott kedvében van, mindenkivel csak viccelődik. Vegye is könnyedén a napot, mivel ez a mentalitása fogja hozzásegíteni valami váratlan sikerhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!