Horoszkópok

2015.04.07. 09:31

Napi horoszkóp - A Bikának a párjával adódott egy nagyobb vita a közelmúltban

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– A lényeg, hogy ma semmiképpen sem szabad elbizonytalanodnia. Hangos és nagyotmondó emberek megpróbálják majd meggyőzni a véleményükkel. Ne hallgasson rájuk!

Bika (április 21.–május 20.)
– A párjával adódott egy nagyobb vita a közelmúltban, amit még nem beszéltek meg teljesen és mindig újra és újra előkerül. Jobb lenne tényleg tisztázni és nem szőnyeg alá söpörni!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Már eddig is nagy utat tett meg és remekül dolgozott egy feladaton, kicsit mégis elbizonytalanodott. Nem most kellene feladnia, mivel már olyan közül a cél!

Rák (június 22–július 22.)
– Teljesen átlagosnak indul a nap, egy délutáni találkozás azonban fenekestül felforgathatja. Valaki olyannal futhat össze, akihez régen szoros szálak fűzték! Jó lesz viszontlátni az illetőt.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Felelősségteljes időszak a mostani, ugyanis egy sor olyan döntést kell meghoznia a napokban, amik nem csak az ön, hanem a környezetében élők életét is befolyásolja.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Aki kitartóan vár valamire, az előbb vagy utóbb meg fogja kapni a lehetőséget az élettől. Csak elég türelmesnek kell lennie és el fog jönni az ön ideje is! Hamarabb, mint gondolná!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Úgy érzi, hogy minél jobban próbál fogni valamit, az annál jobban csúszik ki a kezei közül. Talán a rugalmasság lehet a legcélravezetőbb megoldás ebben az esetben.

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Teljesen össze-vissza lesz a nap jobb, ha felkészül. A hangulata úgy változik majd, mint a széljárás, de szerencsére környezetében mindenki kellően toleráns lesz önnel szemben.

Nyilas (november 23.–december 21.)
– A tervei önmagukért beszélnek, de vannak, akiknek ez nem elég. Eredményeket akarnak látni. A sikeressége azon múlik, mennyire érteti meg magát velük!

Bak (december 22.– január 20.)
– Hiába a hosszú hétvégé, az ünnep és a kikapcsolódás a családdal. Teljesen kimerült, és valamiért kicsit hitét is vesztette, pedig nagyon is közel van a céljaihoz!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma könnyen kihozhatják a sodrából a munkahelyén, és mivel igen temperamentumos ember, ezért olyat mondhat, amit később biztosan meg fog bánni.

Halak (február 21.–március 20.)
– A megoldatlan problémák annyira nyomják a vállait, hogy szinte semmihez sincsen kedve. Ha nehéz, ha nem neki kellene veselkednie ezeknek a feladatoknak, hogy továbbléphessen. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!