Horoszkópok

2014.09.29. 15:17

Napi horoszkóp - A Bikának komoly ügyben kell döntést hoznia

A Vízöntő gondolja át alaposan baráti kapcsolatait.

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon jól kezelte eddig a kiélezett helyzeteket, és a felpörgetett tempónak köszönhetően akadt is ezekből szép számmal. Azonban csak óvatosan, mert könnyen túlvállalhatja magát!

Bika (április 21.–május 20.) – Komoly ügyben kell majd döntést hoznia, így minden mást tegyen másodlagossá. Ha teheti, ma csak olyan feladatokat vállaljon, amik nem tűrnek halasztást.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Senki sem tökéletes és tévedhetetlen, így ne keseredjen el, ha esetleg a munkahelyén megkorholják valamiért. Ez esetben ugyanis kifejezetten a hiba lehetőségét keresték.

Rák (június 22.–július 22.) – Mostanság csak úgy árad önből a határozottság, az, hogy tudja, mit akar. Ez remek alkalom arra, hogy a régóta tervezett irányváltást meglépje és új utakon próbálkozzon.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ön hatalmas küzdő, de vannak olyan helyzetek, amikor tudni kell elengedni is. Lehet, hogy ma az lesz a célravezető, ha megpróbálja a múltat végleg maga mögött hagyni.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Már nagyon vágyik egy utazásra, kikapcsolódásra, ahol teljesen elfelejtheti a mindennapi gondokat. Ha tényleg így érzi, vegyen ki pár napot már ma és törődjön csak magával.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma rendkívül produktív napja lesz, még terveit is lekörözi. Munkahelyén is észreveszik ezt, így remek alkalom adódik a szövetségesek gyűjtésére azzal hogy segít nekik.

Skorpió (október 24. – november 22.) – Muszáj keresnie a kihívásokat az életében, nem elég mindig csak a szembe jövő feladatokat teljesíteni. Álmodjon ma egy merészet és törekedjen arra, hogy meg is valósítsa!

Nyilas (november 23.– december 21.) – Mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. Lehet, hogy valaki nem volt teljesen fair önnel, de nem érdemes rajta rágódnia, mert különben nem jut egyről a kettőre.

Bak (december 22.– január 20.) – Ma, ha teheti, ne foglalkozzon anyagi kérdésekkel, mert komoly vitába keveredhet ilyen téren például a kedvesével is. Érdemes lenne meghallgatnia az ő ötletét a problémára.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Gondolja át alaposan baráti kapcsolatait. Van, akit félreismer és nem érdemli meg az ön barátságát, és van, akinek pedig szentelhetne kicsit több figyelmet is.

Halak (február 21– március 20.) – Munkahelyén remekül teljesít és a családi, illetve a magánéletében is rendkívül kiegyensúlyozott. Ellenben fordíthatna egy kicsit több időt is a teste karbantartására.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!