Horoszkópok

2014.10.28. 15:56

Napi horoszkóp - A Bikának ma irigylésre méltó az energiája

A Skorpió ma a szokottnál is többet fog elmélkedni a világ dolgain.

Kos (március 21.–április 20.) – Talán egy kicsit nehezebben indul majd a napja, mivel inzultálásnak vehet szinte minden szót, amit önnek mondanak. Ha rosszabb is a kedve, ne vetítse ezt ki másokra!

Bika (április 21.–május 20.) – Tökéletesen bejönnek majd a számításai a napra nézve. Amiket eltervezett, mindent meg fog tudni valósítani. Irigylésre méltó az energiája, csak le ne álljon!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Társasági élete teljesen új fordulatot vehet! A nemrégiben megismert új barátokkal egyre szorosabbra fűzi a viszonyt, az új ismeretségekkel pedig egy sor új élmény éri.

Rák (június 22.–július 22.) – Akármennyire is nem szeret, de néha nemet kell mondani bizonyos dolgokra. Meg kell tanulnia szelektálni az életében, mert különben egy sor érdekesebb dologról lemaradhat!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – A legfontosabb, hogy maga körül rendet tegyen! Ha ez megvan, akkor az élet minden területén egészen biztosan jönni fognak az eredmények előbb vagy utóbb.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nagyon eltervezte a mai napját, ezért, ha valami nem úgy sül el, ahogy szeretné, könnyen pipa lehet. A fontos, hogy másokkal szemben legyen türelmes.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Egyik barátja egy fontos dolgot készül önnel megosztani, de nem lesz könnyű neki elmondania. Legyen érdeklődő és megértő, mert számít önre!

Skorpió (október 24.– november 22.) – A mai napon még a szokottnál is többet fog elmélkedni a világ dolgain. Elkalandozásaival semmi gond nincs, de csak addig, amíg nem tépődik valamin túl sokat.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ahhoz, hogy az ember megbékéljen a világgal, saját magával szemben kell megtalálnia a békét. Hódoljon többet a hobbijának, így önmagát is jobban megleli.

Bak (december 22.– január 20.) – A mai napon főnöke olyan dolgot kérhet, amiben társaival együtt kell majd dolgoznia. Szeret magányos farkas lenni, de most adjon bele mindent a csapatmunkába!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Néha a problémákat nem elég csak kibeszélni. Van, hogy magunknak kell megoldani őket. Próbáljon meg egyedül maradni és elgondolkodni azon, hogy esetleg ön miben hibás.

Halak (február 21– március 20.) – Vannak élethelyzetek, amikben csak sodródni kell. Nem kell mindig mindent az irányítása alatt tartani, és nem is tud. Ha valaki ma előáll egy ötlettel, csak ugorjon bele!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!