Horoszkópok

2015.04.10. 11:05

Napi horoszkóp - A Halak beszélje át párjával az anyagi helyzetüket!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.)
– Kicsit dolgosabb lesz a szombat, mint ahogy előre eltervezte. Családi kötelezettségei adódnak a nap folyamán, amiket szerencsére azért hamar letud majd. Utána pedig jöhet a lazítás!  

Bika (április 21.–május 20.)
– A nosztalgikus hangulat nem múlik, nagyon szívesen beszélgetne egy bizonyos illetővel a múltról. Jó régen találkoztak, de ez ne zavarja abban, hogy felhívja!

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Éppen csak, hogy elrajtolt a hétvége, ön már a hétfő miatt izgul. Kicsit elengedhetné magát és megpróbálhatná élvezni a pihenést ahelyett, hogy folyton a jövő stresszel.

Rák (június 22–július 22.)
– Alapvetően nehezen viseli a változásokat, de most kifejezetten vonzani fogják. Két kézzel meg is kell ragadnia a kínálkozó lehetőséget, ugyanis a szakmai előrelépése múlhat rajta.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)
– Ahhoz, hogy meg tudja élni a vágyait, át kell adnia magát az érzéseinek. Régóta titkolt szerelem fűzi valakihez? Álljon oda az illető elő és valljon végre színt!

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Hétvége lévén próbálna mihamarabb a teendői végére érni, de a túlzott sietség csak kapkodást szül. A mondást pedig biztos ismeri, miszerint a rest mindig kétszer fárad.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– El kell fogadnia, hogy nem minden az elképzelései szerint alakul, de a jó hír, hogy a végére még jobban fog kijönni a dologból, mint ahogy tervezte. Csak ne hátráljon meg!

Skorpió (október 24.–november 22.)
– Valaki a szűk baráti körből, vagy a családból egy igen furcsa ötlettel állhat elő a nap folyamán. Ne utasítsa el zsigerből, inkább úgy tekintsen rá, mint egy érdekes feladatra!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nem túlzottan érdemes vitába bonyolódnia ma, mert könnyen tányérdobálássá fajulhat a veszekedésük. Nem csak a napját, hanem az egész hétvégéjét elrontja vele.

Bak (december 22.–január 20.)
– Hétvégén valamilyen fontos megmérettetésre készül, amivel kapcsolatban kételyek gyötrik. Ha izgul, azzal csak a saját esélyeit rontja. Maximálisan felkészült, nincs mitől tartania!

Vízöntő (január 21.– február 20.)
– Egy bizonyos ügy nem tűr halasztást hétfőig, ezt ön is tudja. Lehet, hogy rá fog menni a hétvégéje, de valahogy meg kell oldania a problémát. Meglátja, menni fog!

Halak (február 21.–március 20.)
– Nincsenek könnyű anyagi helyzetben a párjával, de az nem megoldás, hogy egymás haját tépik. Higgadtan le kell ülni, és megbeszélni, hogy mire mennyit költhetnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!