Horoszkópok

2014.08.03. 21:24

Napi horoszkóp - A Halak életét a harmónia jellemzi

A Kos legyen nagyon óvatos, különösen a reggeli készülődésnél.

Kos (március 21–április 20.) – Legyen nagyon óvatos, különösen a reggeli készülődésnél. Ha csak egyszer is leejt egy tárgyat, rossz napja lesz. Tehát ragadjon meg erősen mindent, és akkor önt is megragadja a szerencse.

Bika (április 21–május 20.) – Végezzen reggel légzőgyakorlatokat! Minél többet, annál jobb. Szívja be lassan a levegőt, aztán fújja ki erősen, mint a bika. Indítsa csillagjegyének viselkedésmódja szerint a napját.

Ikrek (május 21–június 21.) – Párt ne keressen, azt az ikrek csak a csillagjegyük alatti időszakban tehetik meg. Viszont az utána eltelt egy csillagjegynyi idő (Rák) plusz egy hét különösen kedvez a kalandoknak.

Rák (június 22–július 22.) – Bármit is csinál, rosszul végződik. A Rákról köztudott, hogy ezen a napon csíp legjobban az ollójával. Maradjon otthon, bármi áron. Vegyen ki szabadságot, és kirándulni se induljon!

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az oroszlán jegye megvédi önt, ez elsősorban a mai napra igaz, mert a csillagjegyállata forró égöv alatt él. Mivel forró nyár van, ön is nagyon jól fogja érzeni magát.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – Tulajdonképpen mindegy, hogy mit csinál ma, mert a csillagok állása a Szűz jegyében születetteknek erre a napra semmit nem vetít előre. Azért legyen szelíd, mint általában.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Egész életére rányomta bélyegét a Mérleg – határozatlan, mindig mérlegel –, ám a mai nap az egyetlen kivétel. A csillagok mára felszabadítják, hozzon minél több döntést!

Skorpió (október 24– november 22.) – Sose féljen, mint ahogy eddig sem félt sohasem. Engedje, hogy a jelleme vigye: a skorpió csípős, tegye bátran ön is, hiszen így lesznek szinkronban tettei a csillagjegyével.

Nyilas (november 23–december 21.) – Nehogy tévedésbe essen: csillagjegye nem harcosra, hanem Ámor nyilára utal. A szerelem az ön terepe, és ebben az sem fogja meggátolni, ha már nem egészen fiatal.

Bak (december 22– január 20.) – A Bak agresszív, de csak a nálánál gyengébbek veszik komolyan. Ne kezdjen harcba akkor, ha jól láthatóan erősebb az ellenfél. Fékezze magát, akkor eredményesebb lesz.

Vízöntő (január 21– február 20.) – Mivel pontosan fél év telt el csillagjegyének időszaka óta, az ellenhatás érvényesül. A vizek ma rossz hatással vannak önre, ne menjen víz közelébe, reggel ne is mosakodjon.

Halak (február 21– március 20.) – Életét a harmónia jellemzi, hiszen a víz az élet bölcsője, abban él a hal, végtelen tökéletes teremtményként. Ússzon, ússzon minél többet, menjen el feltétlenül ma is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!