Horoszkópok

2015.11.09. 13:44

Napi horoszkóp - A Halak éljen az új lehetőséggel

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Kis figyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy kezelje a mai váratlan helyzeteket. Hallgasson a szívére és legyen őszinte, akkor ön már meg is tette, amit lehet. Többet aligha tudna most!

Bika (április 21.–május 20.) – Talán először nem is gondolná, hogy mennyire fontos, de ma sok problémát megoldhat, ha nemcsak meghallja, de meg is fogadja valakinek a tanácsát. Bízzon az illetőben!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Bármennyire is szilárd meggyőződése, hogy nincs visszaút, még könnyen visszafordítható valakivel a kapcsolata. Csupán valamelyiküknek elnézését kellene kérnie a másiktól!

Rák (június 22.–július 22.) – Lényegesen könnyebben átlát majd egy bizonyos helyzetet, mint mások. Azért arra figyeljen, hogy ne essen át a ló túloldalára, és viselkedjen túl arrogánsan vagy tudálékosan.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nincs a legjobb passzban, ugyanis bevállalt egy olyan feladatot, ami sok gonddal jár. Nem is tudja, hogy fogjon hozzá, de most már meg fogja csinálni. Ebből nem enged!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Borzasztóan tudja zavarni, ha valami nem az ön befolyása alatt áll, pláne, ha nem ön dönt a saját jövőjéről. Pedig ma jobb, ha belenyugszik, hogy néha sodródni kell az árral!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Már ön sem igazán tudja, hogy kiben bízhat és kiben nem. Talán a legjobb döntés az lenne, ha most egy darabig segítség nélkül, csak szépen csöndben végezné a feladatait.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Olyan régen találkozott a barátaival, hogy jópofa piszkálódások állandó céltáblájává kezd válni körükben. Itt lenne az ideje, hogy végre leüljenek egy jóízűt beszélgetni!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Párjával ma egy olyan mély és tartalmas beszélgetésbe keveredhetnek, amiből izgalmas titkok derülhetnek ki a másikról. Még bensőségesebbé válhat a kapcsolatuk ezáltal.

Bak (december 22.– január 20.) – Készüljön fel, mert nehéz napja lesz! Akivel csak összehozza a sors ma, szándékosan vagy tudtán kívül, de nehezíteni fogja az ön dolgát. Nem lesz könnyű, de legyen türelemmel!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Kicsit jobban is vigyázhatna az egészségére! Az utóbbi időben alig volt sportolni valamit, pedig régebben szinte mindennap mozgott. Találjon egy új hobbira időt magának!

Halak (február 21.– március 20.) – Folyamatosan azon kesereg, hogy egy közelmúltbeli rossz döntéssel jelentős hátrányba került a többiekkel szemben. Ha figyelmes, ma lehetőséget kaphat a javításra. Éljen vele!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!