Horoszkópok

2015.06.22. 12:31

Napi horoszkóp - A Halak elképzelése a szerelemről és a párkapcsolatokról alapjaiban megváltozik

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

PLT-információ

Kos (március 21.–április 20.)
– Ha az utóbbi időben hagyta is, hogy a munkája háttérbe szorítsa a szerelmi életét, ma nem lesz apelláta, szíve választottjával lesz szerencséje tölteni a nap minden egyes percét!

Bika (április 21.–május 20.)
– Szerelmi téren már sokszor esett ugyanabba a hibába. A helyzet, hogy az esetek többségében a túlzott romantika, az álmodozás ellehetetleníti egy komoly kapcsolat kialakulását.

Ikrek (május 21.–június 21.)
– Nem könnyű elfogadni egy vereséget, főleg, ha sok energiát ölt valamibe. Azonban van az a pont, ahol le kell írni a veszteséget és emelt fővel megpróbálni továbblépni.

Rák (június 22.–július 22.)
– Már tűkön ülve várja jól megérdemelt szabadságát, egy dologra viszont nem gondolt. Valamennyit előre kellene dolgoznia, hogy pihenés közben véletlenül se zavarják majd!

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.)
– Mielőtt hozzáfogna valamilyen nagyobb volumenű feladathoz, zárja le a régi ügyeket. Ilyenkor nincs mese, a kudarcokkal is ugyanúgy szembe kell nézni.

Szűz (augusztus 24.–szeptember 23.)
– Sokan tanáccsal látják el, ön mégis inkább a saját útját választja, ami végül jó döntésnek bizonyul. Ez kellőképpen meg is erősítette az önbizalmát. Most már nincs akadály!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)
– Úgy érzi, itt az idő, hogy végre megmutassa, mit is tud valójában. Most képes lehet olyan terhek „cipelésére”, amiknek a súlya alatt mások régen összeroppantak volna. 

Skorpió (október 24.–november 22.)
– A korábban hozott, nem éppen legjobb döntései kárát láthatja ma, amikor többen is szemrehányást tesznek régi döntései miatt. Megtörtént, elmúlt, ne rágódjon!

Nyilas (november 23.–december 21.)
– Nincs másra szüksége, mint egy kevés kíváncsiságra ahhoz, hogy végre átlépje a saját korlátait. Amint ez sikerül, a szakmájában onnantól nagyon nehéz lesz önt lepipálni!

Bak (december 22.–január 20.)
– Már eljutott arra a pontra, hogy nem érdeklik a kritikák, csak csinál mindent a maga elképzelése szerint. Remek a taktikája, csak nehogy átcsapjon önfejűségbe!

Vízöntő (január 21.–február 20.)
– Ma hajlamos lehet még a legártalmatlanabb megjegyzést is zokon venni és minden segítő szándékot kioktatónak találni. Higgye el, hogy túlreagálja a dolgokat. Maradjon nyugodt!

Halak (február 21.–március 20.)
– Az elkövetkezendő napokban alapjában változhat meg az elképzelése a szerelemről és a párkapcsolatokról. Felvillanyozza a kialakult helyzet, és szinte teljesen kicserélődik!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!